2010 Moto Paton 500cc totakter - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

2010 Moto Paton 500cc totakter

Baneracer for entusiaster
CO
15/02-2010 kl. 07:00

Moto-Paton er ved at være klar til at introducere en ny 500cc firecylindret Grand Prix racer, hvor fremdriften bliver klaret af en Paton V4 totakts motor.

Det er åbenlyst at motorcyklen udelukkende er beregnet til banebrug, og den er med sine 190hk mere end tilstrækkeligt stærk, til at generere en overflod af adrenalin hos enhver mc entusiast som er heldig nok til at få fingrene i et eksemplar.

Paton raceren er en eksotisk og ekstrem maskine som kun kan presses til grænsen af de allerbedste kørere, og motorens design svarer meget nøje til det vi kender fra den hedengangne GP 500 klasse.

Et imponerende kraft-vægt forhold på 380hk/liter, får vor tids MotoGP racere til at fremstå en smule tandløse, og Paton raceren kan yderligere bryste sig af en vægt på beskedne 135kg.

Motorsportsentusiaster mindes motorløb med ikoner som Barry Sheene, Freddie Spencer, Kenny Roberts og mange, mange andre i den glorværdige GP 500cc æra.

Nu bliver det muligt selv at udleve drømmen på en fuldblods 500cc totakts racer, og beklædning med Moto Paton logo er der naturligvis også tænkt på.

Del med en ven

0 personer snakker om “2010 Moto Paton 500cc totakter

  1. OMG den er fed. Den gad jeg godt høre på fuld skrald ud af Grenåvej…fryyyyd

  2. Nøj, hvor det ligner kåberne Ilmor cyklerne kørte med. Men dem har man sikkert også kunne købe for en slik 🙂

  3. Vægt/kraft forholdet er vel 0,71kg/hk

    Det er litereffekten der er 380hk/liter. Imponerende højt.

Skriv et svar

Giver børn en ny start