5 år og 20 nye modeller, det er Harley's vej frem
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

20 nye Harley modeller

5 år og 20 nye modeller, det er Harley's vej frem
Klaes Asaa
10/02-2017 kl. 12:00

Det velkendte og prestigefyldte mærke Harley Davidson planlægger at skabe 20 nye modeller inden for de næste 5 år, ifølge direktøren for HD, Matt Levatich. Yderligere ønsker Harley at udvide med 200 nye forhandlere på verdensplan frem til 2020.

Matt Levatich(ML) udtaler: ”Succesen med den nye Milwaukee Eight viser at vi med hensyn til innovation bevæger os i den rigtige retning, vi er derfor overbeviste om at 2018 modellerne vil føre til endnu bedre salgstal.” og tilføjede ”at vi går ind fase med produktudvikling.”

De 200 nye forhandlere er primært udenfor USA, fabrikken dækker hjemlandet selv og  har i 2016 også uddannet 65.000 motorcyklister på Riding Academy.  ML:  ”Vi laver ikke bare motorcykler, men også motorcyklister. I fremtiden vil vi åbne nye markeder, i både nationer og segmenter. De næste 10 år ønsker vi at skabe en helt ny generation af motorcyklister”

Stærke og positive visioner og fremtidsplaner, og Harley Davidson har da også med den nye Eight startet en forandring. Det brandgodt at troen på motorcykel salget er tilbage og udviklingen går fremad.

Vores artikel om Eight motoren her  

Se vores oplevelse på pressepræsentation her  

Du kan se den nye Eight på den store motorcykelmesse den sidste week-end i februar 2017 i København, køb din billet her 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start