Suzuki GSX-R serien, sports stil, motor på 125ccm
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

125 ccm Lillebror GSX-R

Suzuki GSX-R serien, sports stil igennem 30år, motor på 125ccm og sportsligt design
Klaes Asaa
28/10-2016 kl. 17:03

GSX-R er velkendt over hele verden, med et salg på mere end en million enheder over de sidste 30 år. De dedikerede Suzuki ingeniører, som har viet deres liv til GSX-R, tager deres opgave mega seriøst.

Enhver GSX-R skal være så let som mulig og have de ypperste præstationer. Sidste skud på stammen er en model 125ccm med ABS. Lavest mulig vægt, super køreegenskaber og god benzinøkonomi. 1 liter benzin rækker bare langt i en 125'er. Med aerodynamisk kåbe, lav sæde højde og multifunktions LCD display. 

Lodret opsatte LED lys som forlygte, den ser lidt pudsig ud, mon ikke den gør hvad den skal.  Det er en stabil følgesvend der transporterer dig igennem dagen hver dag. Det er mantraet for modellen, bygget til at klare tæt by trafik, til og fra skole i løbet af ugen. Det er værd at bemærke, at den faktisk er sjov at køre på ude på landet. Den er nem at tumle og er derfor den perfekte motorcykel for begyndere. 

Den ligner storebror, så stilen fejler intet. Vægt kraft forholdet er det bedste for klassen 125ccm sportsklassen, ifølge Suzuki. Der er ingen tvivl om at pakken er optimal for nye motorcykel piloter, den er let at tumle og ikke vild og ustyrlig. Vild og ustyrlig er ikke helt forkert at udtrykke når vi taler om nye piloter, der skal være ro på og god tid til at blive ordentligt fortrolig med hvordan sådan en motorcykel skal køres. Med ABS gør det naturligvis motorcyklen lidt mere sikker. 

Nøglefri teknologi har også fundet vej til motorcykelverdenen, så nu kører starteren helt automatisk indtil motoren er startet, blot ved et enkelt tryk på start. Der er da lidt luksus i sådan noget gejl!

LCD multifunktionsdisplay giver alle informationer om motorcyklens her og nu tilstand. Det er nu blevet mere eller mindre standard på alle cykler med gearindikator.

Voksen udstødning for den rappe 125ccm til at ligne sin storebror endnu mere. Der er måske ikke nær så meget brøl i, men piben ser da voldsom ud.

Spændene nyt produkt til de nye motorcyklister og absolut et godt bud af slagsen når der skal vælges.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start