123 MC frisker op - Dårlige data nu historie
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

123 MC friskes op

Dårlige data nu historie
Tommy Rønn
10/10-2013 kl. 13:30

www.123mc.dk reagerer på brugernes klager. Urigtige prissætninger ødelægger overblikket.

Dårlige prisinformationer fra de danske motorcykel-forhandlere, der tidligere betød svære betingelser for forbrugeren når motorcykelmarkedet på www.123mc.dk skulle gennemses, bør nu være historie.

Nogle forhandlere oplyste månedlig leasingpris, som værende salgspris, mens andre benyttede finansieret månedlig ydelse som salgspris. Dette er naturligvis ikke lovlig, og er derfor nu rettet og korrigeret i vores system. Når overskriften hedder salgspris, skal den henvise til salgspris ifølge forbruger-ombudsmanden.

Hvis forbrugerne ønsker at søge på månedlig finansieret pris har 123mc.dk jo allerede tilføjet denne mulighed. Eksempel her.

Også ødelæggende for det gode overblik, er forhandlere der ikke opgiver en regulær salgspris, men opgiver salgsprisen som værende 0 kr. eller blot skriver udtrykket Ring for pris. Dette ryddes der nu også op i. Der er stadig få annoncer med denne information, men også disse vil snarest være forsvundet.

Velkommen til et bedre og mere retvisende www.123mc.dk

Del med en ven

0 personer snakker om “123 MC friskes op

  1. Det lyder godt. Men for mit eget vedkommende, så kunne jeg ALDRIG finde på at ringe til en forhandler og spørge hvad hans mc´er koster. Hvis de ikke gider skrive hvad den koster i deres annonce, så gider jeg ikke bruge min tid på det…

  2. Kan da ikke passe at der er brugere af 123 der klager over dette, er det ikke bare en måde for 123 at tjene penge på.

  3. FEDT for hold kæft hvor jeg er træt af ring for pris og snydpris. Man sku jo over fler sider før man kom til rigtig priser. Forhandler der opgiver snydpris burde tvinges til at sælge den til den pris for så kan de lære det.

  4. På tide for jeg var sgu ved at være sur over det rod hvor det var umulig og finde det rigtige. De var jo ved af blive som gul og gratis rod 🙁

  5. De mest træls er de lessing priser som altid kommer først i listen og som er umulig at finde ud a.

  6. Bare gør som mig! Når en forhandler er så useriøs de annoncerer en ukorrekt pris er den forhandler blacklistet bag min computerskørm. Feks MC Huset – PLOINK!

  7. Det var på høje tid for 123 var ved at udvikle sig til noget rodet noget

Skriv et svar

Giver børn en ny start