Yamaha intensiverer jagten på Honda - MotoGP
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Yamaha intensiverer jagten på Honda

Hvis tidsplanen holder, kan Yamaha den 23-25.2-2015 i Sepang, for første gang kører med en helt trinløs gearkasse i deres MotoGP racer.
Flemming Truelsen
25/02-2015 kl. 09:30

Efter 1½ års ventetid kan Rossi og Lorenzo måske endelig få det våben, der skal til for at slå Honda og Ducati. I forhold til bremsestabilitet og indgangshastighed i svingene, forventer Yamaha væsentlige forbedringer. Gearkassen er dog endnu ikke helt færdig testet, og Lin Jarvis udtaler at kørernes sikkerhed kommer frem for alt. Yamaha er ivrig, efter at få gearkassen monteret, men vil dog fornuftigt nok ikke forcere noget, selvom de forventer at blive bedre stillet i kampen mod Honda.

Det skal blive spændende at se, om vi i 2015 får en endnu tættere kamp mellem de to rivaler.

Del med en ven

0 personer snakker om “Yamaha intensiverer jagten på Honda

  1. Øøøh… Det er jo ikke en trinløs gearkasse… Det er en seamless shift gearkasse! Den har geartrin/forskellige tandhjul, akkurat ligesom en traditionel gearkasse – forskellen er bare, at der er lavet en anordning, så der er en glidende overgang imellem gearene; gearkassen kan altså trække konstant under gearskiftene, og behøver altså ikke en "off-gas" periode mellem gearene. Yamaha kørte også sidste år med seamless shift gearkasse, problemet var blot, at den kun fungerede seamless, når man gearede op og trækket/motor bremse ingen skulle altså afbrydes, når man gearede ned.
    Men det skal da blive spændende at se om det kommer til at hjælpe Yamaha, at få en gearkasse, der virker begge veje, som Honda jo allerede havde sidste år

Skriv et svar

Giver børn en ny start