Sæsonens første Superbike løb var fyldt med action
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

WorldSBK skudt i gang!

Med weekendens løb 1 på Philip Island blev World Superbike sæsonen endelig skudt i gang, og hvilken måde at starte en året på!
Steffen F. Olesen
03/03-2020 kl. 05:00

Allerede ved løbsstart tabte Tom Sykes fra pole position, sin føring til den regerende verdensmester Jonathan Rea, men Sykes var ikke klar til at give op uden kamp. I sving ni listede Sykes op på indersiden af Rea, og formåede at komme forbi efter et let skulderskub. Kollisionen overraskede Jonathan Rea som måtte en tur i sandkassen, men formåede at holde cyklen på hjulene, for herefter at finde sig selv på sidstepladsen.

Efterfølgende gav Jonathan Rea alt hvad han havde i sig for at indhente det tabte, men blot fire omgange senere, tabte han sin cykel i sving otte og måtte udgå.

På løbets anden omgang i sving 1 smuttede Scott Redding forbi Michael Van Der Mark, og lagde sig i hælene på Tom Sykes som førte løbets første halvdel, før rookie Redding trak revolveren – også i sving 1 – og smuttede forbi.

Få sving senere gjorde også Michael Van Der Mark kort proces med Tom Sykes, og umiddelbart efter fulgte Toprak Razgatlioglu i sving fire, hvilket betød at Tom Sykes gik fra førerposition til en fjerdeplads over kun fire sving.

På løbets 12. omgang begyndte tingene for alvor at se sort ud for Tom Sykes, da han blev passeret af både Alex Lowes og Leon Haslam.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start