VM Superbike. Sykes og Rea som vindere 2015
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

VM Superbike. Sykes og Rea som vindere

Rea fastholder dermed sin 100% podie rekord i 2015
Flemming Truelsen
21/06-2015 kl. 21:38

Dagens første løb blev undtagelsesvis ikke vundet af Rea, men dog af Kawasaki som sædvanlig. Sykes var i stand til at konvertere sin pole position til en sikker sejr, mens Rea hang fast i trafikken bag ham.

Sykes førte alle 21 omgange, og kom i mål foran holdkammerat Jonathan Rea og Chaz Davies, der glædede de italienske fans med en utrolig sidste omgang. Davies stormede forbi Rea i det sidste sving, men måtte køre lidt bredt i udgangen, hvorefter Rea bed igen og kørte indenom og dermed sluttede som nummer to foran Davies.

Davide Giugliano lå nummer to det meste af løbet, men måtte se sig sat tilbage på en fjerde plads til slut. Leon Haslam sluttede som nummer fem foran Max Biaggi der havde et wildcard til dagens løb. Max havde sat hurtigste træningstider om fredagen og dermed bevist at han stadig havde det i sig, men han var dog ikke i stand til at kæmpe sig forbi Haslam selvom han prøvede i lang tid. Men et flot comeback må man sige.

Dagens andet løb blev vundet af Rea efter en lang kamp med Davide Giugliano. Giugliano tog føringen på 7. omgang og førte løbet indtil Rea med 5 omgange igen tog føringen.

Leon Haslam fik krammet på Chaz Davies og stak af med den sidste podieplads. Sykes sluttede som nummer fem foran Max Biaggi og Jordi Torres.

I Supersport løbet vandt Cluzel suverænt og fik dermed skåret en del af Sofuoglus forspring, da han styrtede på sidste omgang og måtte tage til takke med en 11. plads. Anden pladsen gik til PJ Jacobsen foran Lorenzo Zanetti der sluttede treer.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start