Regerende mester Jonathan Rea vinder begge løb I årets første race weekend.

Log ind

VM Superbike 2016 sæsonen i gang

Flemming Truelsen
02/03-2016 kl. 21:02
I løb et skulle dette dog vise sig ikke at være en nem opgave og Chaz Davies sluttede da også kun 0.063 sekunder efter ham efter at have lagt voldsomt pres på de sidste omgange.

Efter en kanon start for de to Kawasakier begyndte Sykes at falde tilbage og både Michael Van Der Mark  og Giugliano var i stand til at komme forbi 2014 mesteren. Michael Van Der Marks nye teamkollega fra MotoGP, Nicky Hayden, kunne dog ikke følge med i løbets sidste del og måtte tage til takke med en niende plads i hans første superbike løb.

I løb to gik det hele lidt anderledes for sig. Igen kom Sykes godt fra start med Rea og Giugliano efter sig men endnu en gang kunne han ikke holde tempoet. Rea gik i spidsen igen med både Michael Van Der Mark og Davies lige i hælene og som i løb et var Davies igen i stand til at presse voldsomt sidst i løbet. Han oversatsede desværre og måtte dermed se endnu en sejr gå til titelrival Rea. Michael Van Der Mark sluttede som nummer to foran Giugliano og Hayden, som denne gang klarede sig noget bedre i løbets sidste del. Herefter kom Guintoli og Sykes og Davies røg helt ned på en tiende plads efter sit lille oversats.

I supersport lavede Rookie Randy Krummenacher en mindre sensation ved at vinde løbet foran Federico Caricasulo og wildcard kører Anthony West. Regerende mester Sofuoglu fik dækproblemer på omgang 15 og lavede en lowsider ud I gruset. Dermed kunne teamkollega Krummenacher køre sejren sikkert i mål.