VM-point på spil i England i weekenden - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

VM-point på spil i England i weekenden

sæsonens tredjesidste afdeling af VM i speedway køres i morgen i Cardiff, hvor Leon Madsen har en af de sidste chancer for at komme tættere på en medalje i år. | Foto: SportXpress
Steffen F. Olesen
01/09-2023 kl. 05:48

Ifølge Danmarks Motor Union nærmer vi os afslutningen på en knap så spændende VM-sæson, som vi ellers har været vant til set med danske briller.

Alle danske kørere i Grandprixet har kæmpet med deres opsætning i sæsonen, og resultaterne har været svingende. Dertil er Anders Thomsen meldt ude til morgendagens løb i England på grund af en skade.

Leon Madsen, der plejer at kæmpe med i toppen af VM-feltet, er stadig Danmarks bedste chance for en VM-medalje. For danskeren ligger i øjeblikket på en syvendeplads, og pointene i den samlede stilling ligger tæt blandt kørerne herfra og op til tredjepladsen.

Der er kun 12 point op til tredjepladsen for Leon Madsen, og kørerne der ligge foran ham i den samlede stilling har ligesom danskerne haft en ustabil sæson med blandede resultater.
Det kan blive en fordel for Leon, og således er det stadig muligt for ham at bringe sig selv i spil til en bronzemedalje, hvis det lykkedes ham at hente topplaceringer i de tre resterende afdelinger af Grandprixet i år.

Du kan følge Leon og de andre på Discovery+ eller kanal 6 i flimmerkassen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start