Video: Tyv fanget på live TV med fingrene i kagedåsen
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: Tyv fanget på live TV

Alex Rins bestjålet
Steffen F. Olesen
06/05-2019 kl. 20:30

Alex Rins kørte et spektakulært race på sin Suzuki GSX-RR under gårsdagens løb på Jerez, hvor han kvalificerede sig til 9. startposition, kæmpede sig op gennem feltet, og sluttede som 2’er.

Da Alex Rins parkerede Gixxer’en langs et autoværn ved løbets afslutning for at fejre resultatet med sine fans, var en af banens marshall’s hurtig på fingrene. Han rakte sine lange fingre ned bag kåbeglasset på Alex Rins' racer, og listede det svedbånd der sidder over bremsevæskebeholderen af, for derefter at lægge det i lommen.

Gerningsmanden havde tilsyneladende ikke tænkt over, hvordan de on-board klip der bliver livestreamet til hele verden bliver optaget, og det varede ikke mange sekunder før hele verden kendte til hans ugerning.

Alex Rins tog situationen med et smil, og reagerede blot med et grin da han senere blev interviewet omkring emnet. Han jokede endda med at genstanden sandsynligvis allerede var sat til salg på Wallapop (En spansk online salgsportal) for op mod 1.000 Euro, og at han sagtens kunne finde på at købe det tilbage hvis han faldt over det.

Men Alex Rins må holde tegnedrengen i lommen, for løbsledelsen har tvunget tyveknægten til at aflevere svedbåndet tilbage, og ved samme lejlighed undskylde sin opførsel over for både Alex Rins og Suzuki Ecstar teamet.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start