Video: Triumph Moto2 motor måske i kommende gademodel
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: Triumph Moto2 motor på rullefelt

kommer måske i gademodel
CO
23/08-2018 kl. 07:30

Hvis du har læst artiklen her, er du allerede informeret om at Triumph fra 2019 er motorleverandør i Moto2 klassen, hvor løbene afvikles på samme løbsweekender som kongeklassen MotoGP.

Motoren er grundlæggende hentet fra den velkørende Triumph Street Triple 765, som i Danmark rendte med titlen årets mc 2017.

I går præsenterede Triumph den endelige og færdigudviklede version af den trecylindrere motor, som altså fra 2019 afløser Honda motorerne, der i dag er monteret i Moto2 klassens prototype stel.

Flere Moto2 kørere som  Sam Lowes, Danny Kent, Isaac Viñales og Luca Marini var til stede ved arrangementet, og allerede ved de tidlige indledende tests var kørere meget imponerede af den nye motors karakteristik og ydelse.

Se den nøjagtig 1 år gamle video fra 2017 herover, hvor motoren skydes af på rullefelt og forestil dig lyden fra et samlet felt i Moto2.

765cc motoren er som tidligere nævnt hentet fra Street Triple RS, men det forlyder at den opdaterede version til Moto2 yder i omegnen af 140 hestekræfter i racing trim.

Magneti Marelli har udviklet en ny ECU til motoren, og fremover vil Moto2 kørerne få quickshift både op og ned, med automatisk mellemgas ved nedgearing.

Som reglerne er for Moto2 klassen skal holdene stadig selv ud at finde et stel. Men Triumph holder et vindue åbent for at vi andre dødelige også får mulighed for at nyde godt af den nye motor.

Triumph har nemlig bekendtgjort, at man er klar til at producere en supersports model til gadebrug hvis efterspørgslen er stor nok.

Hmmm… en Triumph Daytona 765 med 140hk lyder ikke så tosset endda.   

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start