Video: MotoGP champ fyrer raceren af i sneen - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: MotoGP champ fyrer raceren af i sneen

Alternativ tur på skiløjpen
CO
05/12-2018 kl. 07:00

Mange har opstaldet motorcyklen for vinteren, og et mørketal af danske motorcyklister rammes af den deprimerende tilstand PMS – Parked Motorcycle Syndrome.

De fleste af os kører knap så meget motorcykel om vinteren, og nogle bruger derfor en del af tiden i garagen på at skrue og klargøre til den kommende sæson, Andre vælger at rejse sydpå og leje en motorcykel for at få et hårdt tiltrængt mc-fix, imens nogle fortrænger PMS ved at slå tiden ihjel med den årlige sksitur.

Den regerende MotoGP verdensmester Marc Marquez viste i 2017, hvordan han med lidt hjælp fra sin sponsor Red Bull kombinerer den årlige skitur med lidt adrenalinpumpende action på mc.

Han tog ganske enkelt en tur ned ad løjpen på Kitzbühels Hahnenkamm i Østrig…. på sin MotoGP racer.. 

I videoen herover ses hvordan raceren klargøres, når dækkene på Marquez' trofaste #93 Honda RC213V udstyres med et væld af drabelige pigge. Imponerende kørsel når racerkøreren giver den gas i sneen, men man kunne måske undre sig over hvorfor læderdragten er perforeret?

Måske den første MotoGP racer der nogensinde er blevet tæsket ned ad skiløjperne, men helt sikkert ikke den første motorcykel der har udført stuntet.

På redaktionen mindes vi den finske stuntkører Arto Nyquist, der i sin tid imponerede ved at knuse baglygteglasset på sin sekscylindrere Kawa Z1300 når den blev trukket på baghjul, hvordan han kravlede af motorcyklen og blev trukket efter Kawa'en stående på asfalten i sine træsko uden hælkappe, og vi erindrer svagt noget om at finnen faktisk også gennemkørte en slalombane i sneen??

Det er ikke lykkedes os at finde video med Arto Nyquist som kører sin Kawa 1300 på skiløjpe. Måske du kan være behjælpelig med et link i kommentarfeltet herunder?.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start