Video: Årets første løb i Mission King of the Baggers - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: Årets første løb i Mission King of the Baggers

Se videoen hvor James Rispoli's Harley går i selvsving i en lille tankslapper, og næsten smider føreren af.
CO
11/03-2023 kl. 10:08

Har du ikke før hørt om Mission King of the Baggers, så er et af de mest underholdende og måske også lidt bizarre indslag i motorsportens verden MotoAmerica‘s racing serie Mission King of the Baggers, hvor tunge såkaldte Baggere flås rundt på racerbane i halsbrækkende tempo.

For nogle dage siden kunne du i artiklen Ny Indian Challenger RR bygget til race offentligt tilgængelig se præsentationsvideoen for Indian Motorcycles’ racing team i King of the Baggers, og for få dage siden delte Harley-Davidson en længere video med titlen Push the Limit, der handler om, hvordan det gik mærkets Screamin’ Eagle Factory Team og Wyman brødrene i 2022.

King of the Baggers har siden løbsserien blev oprettet i begyndelsen af 2020 udviklet sig til et ret populært indslag i motorsportens verden, hvor antallet af løbsweekender i 2023 sæsonen er udvidet til syv.

Årets første løbsweekend i Mission King of the Baggers afvikles i disse dage på Daytona International Speedway, og du kan med et enkelt klik på billedet nedenfor se en video med højdepunkter fra årets første løb.

Bemærk sekvensen, hvor James Rispoli’s Harley slår nogle slag med halen, og næsten verfer føreren af.

I løbet ser vi ikke blot begge fabriks Harley’erne udgå med defekt, men også James Rispoli på trods af det hårrejsende stunt på løbets anden omgang løbe med årets første sejr i Mission King of the Baggers.
Et resultat som Harley-Davidson ikke var ret længe om at dele på sociale medier.

Der skal nok stålsat modvilje til, at fornægte underholdningsværdien i Mission King of the Baggers.
Live video streaming fra løbene har så vidt vi husker tidligere være gratis på MotoAmerica’s website, men et såkaldt Full Season Pass koster nu $109.99,-.

For de økonomisk bevidste er det måske værd at vide, at MotoAmerica ofte deler videoer fra løbene på deres Facebookprofil.

Underholdning i verdensklasse
Vi gætter på, at ret mange lige som vi synes, at King of the Baggers er underholdning i verdensklasse.
Blandt andet når de tunge cruisere bliver flået rundt på Laguna Seca, hvor det ikke er usædvanligt at se racerne blive vippet på baghjul.

Se eksempler på det i en af de indlejrede videoer i artiklen fra 2020 der er linket til nedenfor.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start