Valentino Rossi's sidste omgang - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Valentino Rossi’s sidste omgang

"I will miss the adrenaline of racing".
Steffen Olesen
29/11-2021 kl. 10:18

Verdens største mc-messe EICMA som blev afviklet i den forgangne uge bød ikke kun på det første blik på nye modeller men også et farvel.
Et farvel til den 42-årige italienske racerkører Valentino Rossi, der gennem karrieren sikrede sig VM-titler i både 125cc, 250cc, 500cc og MotoGP klasserne, og i begyndelsen af August måned i år meddelte, at det var tid til at indstille karrieren som aktiv racerkører i MotoGP.
Markeringen af afslutningen på en episk karriere som racerkører foregik ved en særskilt udendørs One More Lap event arrangeret af Yamaha på EICMA 25. November, hvor tusindvis af fans mødte op for at hylde deres farverige altid smilende idol.

Mere end 9000 deltagere
Deltagelse ved eventen krævede registrering på forhånd, hvor der på grund af smittefare var indført restriktioner på antal deltagere.
Men mere end 9000 følelsesladede fans trodsede den silende regn, og mødte op for at se Rossi entre scenen på en racer, der markerede Yamaha’s 60-års jubilæum for deltagelse i GP racing.
En begivenhed der markerer slutningen på en æra, hvor tilskuerne blandt andet overværede interviews med den aldrende racerkører som runder 43 år 16. Februar næste år.
Rossi er i forbindelse med eventen citeret for at udtale:- Min sjæl som motorcyklist er ikke blevet ældre. Jeg nyder det lige så meget i dag som for tyve år siden.

Der var som nævnt begrænsning på deltagerantallet ved One More Lap eventen, og flertallet af Rossi fans havde ikke mulighed for at deltage.
Men dem som ikke var fysisk til stede, kan alligevel få en fornemmelse af stemningen, da EICMA har været så venlige at dele en video fra begivenheden.

En kæmpe tak til Rossi for utallige timers fantastisk underholdning både på tv og på racerbanerne i den virkelige verden.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start