Unge danske motocrosstalenter indtager Frankrig - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Unge danske motocrosstalenter indtager Frankrig

Danmark er i rampelyset på den internationale motocross scene, når Yamaha Motor afholder sin årlige superfinale - bLU cRU - for unge og lovende motocross-kørere mellem den 6. og 8. oktober.
Steffen F. Olesen
30/09-2023 kl. 06:12

For fjerde år i streg arrangerer Yamaha bLU cRU Superfinale for unge motocross-entusiaster.
De unge kørere har trænet og konkurreret intensivt gennem foråret og over sommeren for at kvalificere sig til konkurrencen i Frankrig, hvor de vil blive sat op imod andre talentfulde motocross-kørere fra hele Europa.

Et imponerende antal danske børn og unge har deltaget i kvalifikationen, og flere har formået at komme videre til finalen.
Blandt de udvalgte danske talenter kan nævnes navne som Frederik Stampe, Bertram Thorius og Storm Maymann.

Fra venstre: Frederik Stampe, Bertram Thorius og Storm Maymann.

“Ansøgningerne til bLU cRU i år er næsten fordoblet i forhold til tidligere år. Det betyder samtidig, at konkurrencen har været benhård, hvorfor vi i år har en ekstra stærk gruppe af danske ungdomskørere med os. For mange af disse børn og unge er dette arrangement sæsonens højdepunkt, og de har ventet hele året på at finde ud af, om de havde kvalificeret sig eller ej. At dele denne unikke weekend med så mange ligesindede motocross-entusiaster er en oplevelse, der vil præge dem for livet,” siger Morten Brondbjerg fra Yamaha Motor Scandinavia.

I alt har 120 børn og unge fra hele Europa kvalificeret sig til finalen, og af disse er hele 40 talenter fra Skandinavien.
I Frankrig får de mulighed for at træne sammen og konkurrere mod andre passionerede kørwere med coaching fra erfarne, professionelle kørere.

De tre bedste kørere fra hver klasse, samt to wildcard-kørere, vil efterfølgende blive inviteret til en særlig træningssession, der kaldes Masterclass, og her vil en kører fra hver klasse blive kåret som den endelige bLU cRU-mester.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start