Ungdommen gider ikke motorsport - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ungdommen gider ikke motorsport

Nye tankevækkende tal vælter vores forestillinger
Tommy Rønn
12/06-2010 kl. 07:00

MagaCin har haft en samtale med TV3 Puls, som er kanalen der udsender Moto GP, altså verdernsmesterskabet i roadracing for de absolut hurtigste.

Udsendelser os sportsgale finder meget spændende, og som vi var overbeviste om mange fra den unge generation også elskede. Men sådan forholder det sig åbenbart ikke.

Ifølge Jesper Wittendorff Olsen, som er Media Researcher hos TV3, tæller den gennemsnitlige seerskare kun ca. 9.000 per løb.

De største seergrupper til en gennemsnitsudsendelse kan opgøres således:

Ca. 550 børn under 15 år.

Ca. 1180 mænd fra 15 – 30 år.

Ca. 1665 mænd fra 30 – 51 år.

Ca. 3530 mænd over 51 år.

Ca. 2070 kvinder i alle aldre.

Kun 1180 unge mænd er meget få, men sådan er fakta altså. 3530 mænd over 51 er et mere fornuftigt tal.

Det er kendt at der sker et skred i ungdommens medievaner. De unge flytter fra TV til internettet. Men at dette fenomen er så udtalt overrasker os.

Vi kan kun anbefale ungdommen at prøve Moto GP på TV. Det er dybt facinerende at se disse meget dygtige artister udfolde deres imponerende kunnen. Og meget vanedannende når man først får det set.

På MagaCin vil vi i fremtiden oplyse TV-tiderne for Moto GP.

Del med en ven

0 personer snakker om “Ungdommen gider ikke motorsport

 1. Det er pissesjovt at køre på bane, men temmelig kedeligt at se på andre gøre det…

 2. Enig, det er super sjovt (og lærerigt) at køre på bane, vanedannende, men det er MotoGP og WSB bestemt også. Roadracing på TV er ekstremt facinerende, og der sker så meget mere en ved f.eks. Formel 1. Jeg har fulgt MotoGP på TV i en del år, nu ser jeg det på nettet, efter at det er flyttet fra Eurosport til TV3Puls. Toppen er naturligvis at opleve MotoGP drengene live på en af banerne .

 3. MotoGP og WBS er helt super på TV – Men det koster nu over 400 kr. pr. måned for den store TV pakke ved TDC. for at kunne se det på TV3Puls, der til den faste pris på ca. 70 kr. pr. måned til antenneforening/boligforeningen.

  Hvorfor kan TV selvskaber TDC og andre ikke finde ud af at strikke et tilbus sammen > eksempel 5 valgfrie kanaler til ca. pris 200 – Så vil jeg med glæde betale for det. Virkeligheden er, AT TV selvskaberne klamre sig til grund, mellem og stor tv pakker. Og bruger argument om, at frit TV kanal valg vil gøre de enkelte kanaler dyre. Har TDC og andre regnet på hvilken mulig mersalg de går glip af. Der helt sikker mange af MC folket gerne vil betale en rimelig pris. for at kunne se MotoGP og WSB på TV.

  Livet på TV og nettet er et konstant vælgen til og fra, DA man ikke kan nå alt det MAN ellers gene vil.

  Kundeadfærd, loyalitet, en til en… http://www.talefod.dk

  Tid og Tanke… http://www.tidogtanke.dk

 4. Det var vel forventeligt, da motoGP sendingerne strøg fra Eurosport til 3Puls, der alt andet end lige, ikke kan ses af så mange. Deriblandt undertegnede!

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start