Ung racerkører mistede livet under træning - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ung racerkører mistede livet under træning

Den tjekkiske 16-årige racerkører Jakub Gurecky er ikke længere blandt os
Steffen Olesen
13/02-2022 kl. 09:25

Alle ved at deltagelse i roadracing er risikobetonet, at kørerne risikerer at pådrage sig skader i forbindelse med styrt, og ultimativt miste livet.
Men det er alligevel hjerteskærende, hver gang en racerkører betaler den ultimative pris for at udleve drømmen.
Derfor er det med tungt hjerte vi oplyser om, at den blot 16-årige Northern Talent Cup kører Jakub Gurecky mistede livet under træning på en Ohvale mini-racer 7. Februar, efter den unge tjekkiske racerkører pådrog sig en hjerneblødning i forbindelse med et styrt.

Jakub Gurecky var en yderst talentfuld racerkører, der var kendt for at excellere på vådt underlag, han vandt fire ud af seks løb i NTC klassen i 2021, og skulle have deltaget i Red Bull Rookies Cup i denne sæson.

For dem der ikke kender Red Bull Rookie Cup kan vi oplyse om, at Red Bull Rookies Cup er en indstigningsklasse til MotoGP, og at Red Bull Rookies Cup har fostret kørere som eksempelvis Jorge Martin, Johan Zarco, Miguel Oliveira og sydafrikanske Brad Binder.

Ord bliver meningsløse når tragedier som denne indtræffer.
Men lad os alligevel udtrykke vores dybeste medfølelse til Jakub Gurecky’s nærmeste, venner og kolleger, som alle vil lide under savnet af en af motorsportens klarest lysende stjerner.

Æret være Jakub Gurecky’s minde.


Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start