Troy Bayliss brækker nakkehvirvel under styrt - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Troy Bayliss brækker nakkehvirvel under styrt

Betragter rekonvalescens som et afbræk i træningen
Steffen Olesen
23/05-2021 kl. 08:29

Alle ved at det er behæftet med en vis risiko, at køre racerløb på motorcykler med toptunede motorer.
Men det er heller ikke helt ufarligt, at færdes i offentlig trafik på trædecykel.
Den kan den trefoldige eks SuperBike Champion Troy Bayliss skrive under på.
For han kom nemlig alvorligt til skade, da han 14. Maj var ude at cykle en tur, og kolliderede med en anden cyklist, som pludselig kørte ud mellem to parkerede biler lige foran den 52-årige australier.

Husker ikke ulykken
Troy Bayliss mistede bevidstheden ved sammenstødet – som han ikke selv har nogen erindring om – men han blev hurtigt bragt til hospitalet, hvor lægerne konstaterede brud på C4, altså fjerde nakkehvirvel.
Selvom det er en alvorlig skade, erklærede lægerne heldigvis hurtigt, at Bayliss’ tilstand var stabil, og racerkøreren var i stand til at forlade hospitalet fire dage senere d.18. Maj.
En nylig opdatering fra Troy Bayliss på sociale medier viser racerkøreren ved godt mod, hvor han skriver, at han betragter rekonvalescensen som et afbræk i træningen.

Troy Bayliss udtalte efter ulykken til medierne, at han er okay, men at uheldet betyder, at han ikke vil køre motorcykel igen, før han har fået fuld førlighed tilbage i sine arme og hænder.
Lægerne har været positive i deres udtalelser, men ingen ved med sikkerhed hvor længe det varer, inden Troy Bayliss er tilbage i sadlen på sin SuperBike igen.

Melder fra til næste løb.
Troy Bayliss som er medejer af sit DesmoSport Ducati Team deltager i år i det australske Superbike Championship ASBK, men det er mere end tvivlsomt, om han er i stand til at stille op ved det næste løb i ASBK som køres 18.-20. Juni.
Men godt at høre, at australieren er ved godt mod, og regner med at genoptage karrieren hurtigst muligt.

Farligt at cykle
En lykkelig udgang på en rigtig træls situation, men også endnu et bevis på, at det ikke er helt ufarligt, at færdes på trædecykel i offentlig trafik.
Men for Troy Bayliss heldigvis ikke med det fatale og triste udfald som for The Kentucky Kid i 2017.

Vi ønsker Troy Bayliss rigtig god bedring, og krydser finger for, at den seje gamle racerkører snart er tilbage i sadlen igen.
Herligt at se racerkøreren vise sejrstegnet fra sit forhåbentligt midlertidige sygeleje.
De skrappe racerkørere er dælme nogle hårde hunde.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start