Road Racing - Trist weekend for Danmarks bedste RR kører
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Trist weekend for Danmarks bedste RR kører

Teknisk fejl resulterede i dansk Road Racing talent måtte udgå
CO
23/06-2009 kl. 09:00

En teknisk fejl var skyld i, at Robbin Harms måtte udgå tidligt i 8. afdeling af det prestigefyldte Supersport verdensmesterskab.

Danmarks vel nok mest kendte Road Racing stjerne Robbin Harms, blev ramt af uheld da en teknisk fejl på 5. omgang satte en stopper for videre deltagelse i søndagens løb i Italien. Løbet blev som nævnt i en tidligere artikel her på Magacin.dk indstillet pga. oliespil på banen, og da det blev genoptaget stillede danske Robbin Harms ikke til start.

’’Jeg havde en god håndtering af cyklen, men kunne godt se at motoren var blevet ekstremt varm. Derfor blev jeg nødt til at køre i pit’’, fortæller en skuffet Robbin Harms.

Weekenden i Italien, var desværre ikke optimal for Robbin Harms’ Hollandske Veidec Racing Team. Forventningerne til den nye motor, og de nye styringssystemer blev ikke indfriet.

’’Forventningerne til weekenden har været høje. Vi har fået nye motorer som skulle forbedre præstationerne, men det har virkelig givet os bøvl fra starten af”, forklarer Robbin Harms og forsætter. ’’Jeg har kørt med tre forskellige motorer i weekenden, vores nye system har desværre ikke virket som forventet’’.

Selvom det har været en hård weekend for Robbin Harms og for Veidec Racing Team, er forventningerne til fremtiden stadig intakte.

’’Vi har fået noget af det tekniske til at virke, hvilket naturligvis er et fremskridt, og der er ingen tvivl om at teamets indsats bringer os i den rigtige retning’’ Slutter Robbin Harms.

Næste afdeling af Supersport VM finder sted på Donnington i England den 28. juni. En bane hvorpå Robbin Harms, kørte en 6. Plads hjem i sidste sæson.

Vi glæder os til at se danskeren i aktion ved næste afdeling af Supersport verdensmesterskabet, og håber at teamet får 100% styr på grejet. Det ville ikke genere os synderligt hvis Robbin får mulighed for at levere underholdning på samme høje niveau, som vi tidligere har set ham levere fra bla. Phillip Island i Australien.

Vi er nok mange der vil sidde klistret til tv skærmen, og svinge med de rød-hvide farver når starten går. Giv den gas Robbin… vi hepper på dig.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start