Tre danskere kæmper om VM-guld i Vojens - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Tre danskere kæmper om VM-guld i Vojens

Speedwaylandstræner, Hans Nielsen, kunne ved gårsdagens pressemøde i Vojens offentliggøre de tre kørere, man forventer at stille til start ved hold-VM på lørdag.
Steffen F. Olesen
28/07-2022 kl. 06:01

Finalen i hold-VM i speedway (Speedway of Nations) køres hos Vojens Speedway Center på lørdag, hvor Danmark som værtsnation allerede er kvalificeret.

De endelige hold for alle nationer offentliggøres samlet af FIM og Discovery, men Hans Nielsen fik ekstraordinært lov til at løfte sløret for det danske hold på et pressemøde i Vojens i går:

Vi udtog fem stærke kørere tidligere på måneden, som alle har niveauet til at sikre en medalje ved Speedway of Nations. Men vi skal skære det ned til to kørere plus en reserve, og her har vi indtil videre valgt at satse på kørerne med mest international løbserfaring, fortæller Hans Nielsen, der peger på Danmarks grandprix-kørere Leon Madsen, Mikkel Michelsen og Anders Thomsen som deltagerne ved dette års SON.

Holdændring stadig mulig
Selvom holdet allerede er planlagt, kan Danmark vente med at udtage kørerne officielt frem til i morgen, og det er en fordel, som Hans Nielsen ikke kan afvise at man vil benytte sig af.

Lige nu er vores tre grandprix-kørere det oplagte valg. Selvom alle har haft skader og lignende i løbet af sæsonen, kommer deres erfaring fra store løb, og ikke mindst med at køre som et hold, til at spille en væsentlig rolle ved Speedway of Nations. Men vi vil altid gå efter at sætte holdet med bedst mulig chance for at vinde, så skulle der opstå betydelige skader, sygdom eller lignende inden fredag hos det planlagte hold, kigger vi naturligvis mod Rasmus Jensen eller Frederik Jakobsen, afslutter Hans Nielsen.

Fakta
Kørerne på U21-holdet er Benjamin Basso, Kevin Juhl Pedersen og Jonas Knudsen, som har kørt semifinale i går og i dag, og skal køre finale i morgen, hvor “de store drenge” stiller til finale-start på lørdag.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start