To danskere til VM-start i dag - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

To danskere til VM-start i dag

Første afdeling af det individuelle VM i speedway køres i dag, hvor danske Leon Madsen og Mikkel Michelsen skal forsøge at få en god start på VM-sæsonen.
Steffen F. Olesen
27/04-2024 kl. 05:48

Det er altid med stor spænding, at speedwayfans landet over ser frem til første afdeling af den individuelle VM-serie i speedway. For sæsonstarten er nemlig den første styrkeprøve mellem de bedste speedwaykørere i verden, med store navne som Bartosz Zmarzlik, Jack Holder, Robert Lambert og selvfølgelig danske Leon Madsen og Mikkel Michelsen.

Leon Madsen har længe været den bedste danske bejler til VM-guldet, selvom sæsonen i 2023 bød på mange skuffelser for ham.

Selv har Leon givet udtryk for, at man i hans team prøvede mange forskellige ting af i 2023, og først rigtigt ramte et godt setup med gode resultater hen mod slutningen af sæsonen. Og de erfaringer har man angiveligt taget med sig i en tro på, at Leon får en meget mere stabil sæson med det klare mål om at vippe Bartosz Zmarzlik af pinden som den regerende verdensmester.

Mikkel Michelsen havde heller ikke den bedste VM-sæson i 2023, på trods af at han vandt guld ved det individuelle EM for tredje gang og foran landsmanden Leon Madsen, der tog sølvet.

Mikkel Michelsen har også allerede været i aktion som holdkaptajn denne sæson ved speedway hold-EM, hvor Danmark hentede en sølvmedalje. Så det bliver spændende at se, om han kan omsætte erfaringerne fra de forskellige EM-løb til at forbedre sin VM-sæson i år.

Første afdeling af det individuelle VM i speedway (SGP) køres i dag kl. 19.00 i den kroatiske by Donji Kraljevec.
Du kan se alle afdelinger af SGP på Discovery+ eller på TV på 6’eren/Canal 9

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start