Thomas styrter i Argentina - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Thomas styrter i Argentina

Thomas Kjer Olsen er ellers kommet godt fra start ved årets VM i motocross.
Steffen F. Olesen
22/03-2022 kl. 06:00

Ved tredje afdeling, som blev kørt denne weekend, fortsatte Thomas Kjer Olsen sin overbevisende stime, indtil et sammenstød resulterede i et styrt for danskeren.
Det lå altså ikke i kortene, at Thomas kun skulle gå fra VM-afdelingen i Argentina med point i første heat, da han kørte lige så overbevisende som ved de to forrige afdelinger, og hentede en fornem femteplads i første heat.

Desværre sluttede andet heat allerede for Thomas Kjer Olsen på første omgang, da schweiziske Jeremy Seewer sprang tværs over et hop og ramte danskeren.
Begge kørere styrtede og udgik fra heatet, og det kostede vigtige point for Thomas, der dog stadig ligger bekvemt på en syvendeplads i den samlede VM-stilling.

Indtil mit styrt i andet heat var det en rigtig god weekend for mig. Jeg følte mig super-tilpas og kunne hele tiden følge med den forreste del af feltet. En femteplads i første heat var et godt resultat og på samme måde ville jeg gerne have fulgt op med et godt resultat i andet heat, fortæller Thomas Kjer Olsen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start