Thomas Kjer Olsen vender tilbage - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Thomas Kjer Olsen vender tilbage

Lørdag d. 5. august er publikum inviteret til at opleve landets dygtigste motocrosskørere, når Vestjysk Moto Cross Club afvikler 5. afdeling af årets DM-serie, hvor Thomas Kjer Olsen gør comeback.
Steffen F. Olesen
01/08-2023 kl. 09:03

Er man til fart, action og benzin i luften, bør man ikke snyde sig selv for at opleve Danmarksmesterskaberne i motocross.
Her har Korskrobanen været omdrejningspunkt for et hav af store løb, Danmarksmesterskaber såvel som Europamesterskaber, og her er muligheden for at få en oplevelse udover det sædvanlige.

Der skal kæmpes om podiepladser i både A MX1 og A MX2 såvel som i Dameklassen, som alle tre er åbne for udenlandsk deltagelse.

A MX1
I A MX1-klassen kommer Mathias Jørgensen fra Svebølle Moto Cross Klub til Korskroen for at forsvare sin førerposition i den samlede stilling.

Ved seneste DM-afdeling i Svendborg tog Jørgensen to heatsejre på dagen, og han har udvist et højt niveau gennem hele sæsonen. Og der er et pænt spring fra Mathias ned til de nærmeste forfølgere, men der er ingen tvivl om at hans konkurrenter vil gøre alt hvad de kan, for at vriste point fra ham.

Dertil et hel særligt comeback:
En af Danmarks mest kendte motocrosskørere fra VM-serien, Thomas Kjer Olsen, har også meldt sin deltagelse i A MX1-klassen ved DM-løbet på Korskrobanen. Og det bliver altså Thomas’ første store løb på dansk grund, siden det alvorlige styrt sidste år, som har betydet en lang pause fra sporten.

A MX2
I A MX2-klassen kører det godt for Rasmus Pedersen fra Kolding Moto Cross Klub, der holder fast i sin DM-føring og ved seneste afdeling lykkedes med at øge sit forspring til nummer to, Magnus Smith fra Næstved Motor Klub.
Men der er stadig tre afdelinger tilbage, før Danmarksmestrene i A-klasserne kåres, og der kan nå at ske rigtig meget; ikke mindst i MX2-klassen, som er fyldt med hurtige kørere.

Dameklassen
Damerne skal køre deres næstsidste DM-afdeling på lørdag, og kåringen af en Danmarksmester begynder dermed at nærme sig.
Sara Andersen fra Motorcykel Clubben Svendborg ligger nummer ét i den samlede stilling, hvor hun har kurs mod titlen, efterfulgt af Line Dam fra Randers Motor Sport og Laura Raunkjær fra Hedelands Motorklub.

Alle er velkomne til en oplevelsesrig dag hos Vestjysk Moto Cross Club på lørdag, hvor første heat starter kl. 11.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start