Thomas Kjer Olsen positiv efter VM-afdeling - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Thomas Kjer Olsen positiv efter VM-afdeling

Heatsejren ved VM for hold i motocross forrige weekend havde tydeligvis givet Thomas Kjer Olsen blod på tanden
Steffen F. Olesen
04/10-2021 kl. 12:47

Søndag kørte Thomas Kjer Olsen med i den tiende afdeling af det individuelle VM i motocross og viste en overbevisende form på den tyske bane. Danskeren havde masser af fart med sig i Tyskland, hvor han sluttede som samlet nummer 12 på dagen.

Første heat var en smal sag for Thomas, der jagtede de vigtige point i den samlede stilling og kunne køre over målstregen på 12. pladsen.
I andet heat var Thomas endnu bedre med, og nåede op på en niendeplads i feltet, hvorfra han jagtede ottendepladsen.
Desværre satte et uheldigt styrt en stopper for en dansk top-10 placering i heatet, men Thomas formåede alligevel at kæmpe sig tilbage på en flot 13. plads i heatet og kunne dermed holde fast i sin 12. plads i den samlede VM-stilling.

Efter forrige weekend har jeg haft en rigtig god følelse, og selvom resultaterne ikke viser det, så er der meget positivt at tage med fra i dag. I andet heat følte jeg mig stærk og jeg angreb banen. Jeg var på niendepladsen og jagtede ottendepladsen, indtil jeg styrtede. Det er selvfølgelig ikke positivt at styrte, men jeg følte, at jeg kunne have rykket længere frem i feltet, og det er en skam, at jeg styrtede. Jeg synes, at alting bevæger sig i den rigtige retning og med så mange kommende løb, tror jeg, at vi kan se frem til en god afslutning på sæsonen, fortæller Thomas Kjer Olsen.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start