Thomas Kjer Olsen i god stime - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Thomas Kjer Olsen i god stime

Thomas Kjer Olsen fortsætter med at præstere ved dette års VM i motocross. Ved sæsonens næstsidste afdeling i Italien sikrede danskeren sig endnu en placering inden for top-10.
Steffen F. Olesen
09/11-2021 kl. 06:00

Kvalifikationen gav plads til forbedring, efter Thomas Kjer Olsen måtte nøjes med en 13. plads. Det blev da også til en væsentlig forbedring, da han overbevisende kæmpede sig op en syvendeplads i første heat.
Andet heat bød ligeledes på en god start for Thomas, der dog så ud til at kæmpe lidt med banen i Lombardiet, men her sikrede han sig sig en tiendeplads og dermed en samlet ottendeplads på dagen.

Jeg er virkelig tilfreds med, hvordan tingene har udviklet sig for mig, som sæsonen nærmer sig sin afslutning. Jeg ser virkelig gode ting ved min kørsel, og jeg var i stand til at presse fremad fra en 14. plads til en ottendeplads i første heat. Det er ret svært at overhale på banen her, men jeg fik ting til at ske. Jeg endte faktisk på syvendepladsen, da Tim Gajser blev rykket ned i tabellen. Jeg havde en rigtig god start i andet heat, men havde ikke helt samme følelse på maskinen som i første heat. Jeg havde en god fart, men ikke en særlig god fornemmelse på banen, så det var svært at presse fremad. Men samlet otter, den tager jeg gerne og jeg er virkelig tilfreds med endnu et solidt resultat, fortæller Thomas Kjer Olsen.

Sidste afdeling af MXGP køres onsdag d. 10. nov. på samme bane i Italien, hvor Thomas Kjer Olsen i øjeblikket ligger på en tiendeplads i den samlede VM-stilling, kun ét point fra niendepladsen.

Kilde: Danmarks Motor Union

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start