Thomas K. Olsen sejrer igen - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Thomas K. Olsen sejrer igen

Spændingen stiger ved VM i motocross, hvor Thomas Kjer Olsen hentede sin fjerde podieplads i træk som nr. 3 ved søndagens afdeling i Spanien. Danskeren bevæger sig dermed tættere på den øverste del af feltet, hvor han lige nu ligger nr. 5 i den samlede stilling.
Danmarks Motor Union
15/10-2020 kl. 05:00

Første heat virkede som en smal sag for Thomas Kjer Olsen, der hurtigt lagde sig op i top-3 og kæmpede med de to andre konkurrenter gennem hele heatet. Med tre omgange tilbage overhalede danskeren holdkammeraten Jed Beaton og satte derefter jagten ind på den førende Tom Vaille, der med få sekunders forspring tog førstepladsen foran Thomas.

Andet heat gav desværre danskeren nogle vanskeligheder med sammenstød ved startbommen, hvor han var nødt til at trække tilbage i feltet for at undgå at vælte i første sving. Thomas bevægede sig dog hurtigt op gennem feltet som nr. 7. og lagde sig stabilt der indtil målstregen. Desværre ikke det bedste resultat, men en fornuftig strategi fra danskeren i forsøget på at sikre så mange point som muligt og podiepladsen.

Jeg er glad for min podieplacering, men ikke særlig tilfreds med mit andet heat, da jeg lavede flere fejl og det var svært at finde farten. Jeg kunne have gjort mere i andet heat, men i sidste ende er jeg glad på mine og temaets vegne for at stå på podiet. Jeg er godt tilfreds med mine resultater og jeg føler mig mere og mere tilpas i løbene. Jeg tror på, at jeg kan lægge mig i top i hver afdeling nu, da min form så småt er tilbage i top, samtidig med at det føles fantastisk at køre løbene,

Thomas Kjer Olsen

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start