Ny Ducati The end is near - Helt ny motor fra Ducati
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

The end is near – Sidste skud fra Ducati

End er nær er titlen på en ny ”teaser fra Ducati som lige nu florer rundt på nettet. Noget tyder på det, dette kan blive den sidste rigtig Ducati.
Kim Münster
31/08-2017 kl. 15:35

Ducati V4 projektet må være en af de værste skjulte hemmeligheder, i motorcykelverden. Nu tyder det også på at der er noget om rygterne.

Rygterne har været mange og et hver motorcykel medie med respekt for sig selv har haft en teori, om hvornår Ducati vil lancere deres nye motor.

Da begejstringen over lancering af Ducati 1299 havde lagt sig, gik snakken på om det nu var den sidste Superbike med 90 graders V2 motor.

I bedste Ducati stil kom der dog et par vider bygninger på 1299 modellen. 1299 Panigale, 1299 Panigale S, Panigale R, 1299 Panigale Anniversario samt 1299 Panigale Superleggera som er udspringer fra den oprindelig V2 1299 model.

Ducatis nye video viser en Panigale ligne bagende, LED forlygter samt andre ligheder til det populær 1299 design. Til sidst i videoen ser man et skud i af bagenden i en grøn, hvid og rød farve. 

Disse farver kender vi fra Ducati Tricolore modellerne, som er Ducatis hyldest til det italienske Flyvevåbens opvisnings enhed. 

Videoen afsløre også et sæt af guld gaffel-ben som plejer at indikere at det er affjedring fra øverste hylde (Ölines). Yderlig ses et sæt Superleggera ligne udstødningsrør. Dette udstødnings setup tyder på at den ny model kan overholde Euro4 kravende, i modsætning til den regulær 1299 model som bliver solgt på dispensations fra EU, da den kun overholder Euro3 kravende.

Det ser ud til at en offentliggørelse vil finde sted til næste afdeling af WSBK på Laguna Seca d. 7 Juli.

  

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start