Video: Tæt på Aprilia's 2020 MotoGP racer
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Tæt på Aprilia's 2020 MotoGP racer

Se og hør personkredsen bag fortælle om den nye Aprilia RS-GP 20 racer
Steffen Olesen
23/02-2020 kl. 14:00

Den italienske motorcykelproducent Aprilia indleder 2020 MotoGP sæsonen med en helt ny racer.

Aprilia oplyser nemlig, at 2020 RS-GP raceren over vinteren har været igennem intet mindre end en revolution, hvor Aprilia's forbedrede og forstærkede racing afdeling, har omsat det samlede erfaringsgrundlag og know-how til vækst i teknisk henseende.

Resultatet er en fuldstændig redesignet RS-GP20  racer, som er baseret på den kraftigt forstærkede racing afdelingens samlede erfaringsgrundlag.

Aprilia's pressemeddelelse oplyser frit oversat til dansk, at resultatet er en i alle aspekter fuldstændig redesignet RS-GP racer, hvor man til en start nævner optimeret aerodynamik, kombineret med en ny V90 motor, en ny eksklusiv “seamless gearbox”, nyt aluminiums stel, og sidst men ikke mindst har elektronikken været tildelt den største opmærksomhed.

Aprilia fortæller videre, at den helt nye RS-GP 20 racer er et ambitiøst kvantespring, og har stillet en række videoer til rådighed, hvor dem som er aller tættest på projektet giver deres eget besyv med.

Stort persongalleri i videoen herunder

I videoen herunder kan du høre Aprilia Racing CEO Massimo Rivola – som vi kan fortælle faktisk også er en rigtig flink fyr i virkeligheden – fortælle lidt om den nye racer samt forstærkningen af designafdelingen.

Du ser også Aprilia Racing Technical Director Romano Besiano forklare lidt om hemmeligheden bag en succesfuld racer, ser ganske kort Head of Engine Department Walter Scattolin, hører hvordan Head of Vehicle Department Marco De Luca har introduceret alternative arbejdsmetoder, ser Andrea Aguggiaro som er Structures Responsible tale om vægtoptimering, introduceres for Germano Bergamo som er ansvarlig for udvikling af racerens stel, får et par ord med på vejen fra Head of Electronics Department Stefano Romeo… og så får du naturligvis også nogle glimt af den nye RS-GP racer fra Aprilia.

I videoen herover fik vi et blik bag scenen – og nogle ord med på vejen – når en ny racer udvikles. Det var fint nok at se nogle af topfigurerne fra personkredsen involveret i den nye racer, men det er ikke den eneste video Aprilia har stillet til rådighed.

Videoen herunder er nemlig forbeholdt nærbilleder og et enkelt skud fra siden af den nye RS-GP 20 racer.

Men dermed er det ikke slut med videoer vedrørende den nye RS-GP 20 racer, for vi får nemlig også interviews med kørerne, som i videoerne herunder lyder ret begejstrede for den nye racer.

Aleix Espargaró

Hør Aleix Espargaró fortælle om hvordan han sidste år ønskede sig langt kraftigere acceleration og mere agilitet fra raceren, hvilket han tilsyneladende mener er tilgodeset med den nye RS-GP 20 racer.

Som du så i videoen herover, er den 30 årige spanske racerkører overbevist om at han får de ønskede forbedringer, og han fortæller ligeledes, at han er rigtig tilfreds med forstærkningen af teamet.

Andrea Iannone

Du har tidligere her på MagaCin kunnet læse, at Iannone forbliver suspenderet på grund af en sag vedrørende doping.

Men ikke desto mindre stiller den 30 årige italiener i denne ombæring også op til interview, hvor den erfarne racerkører fortæller at Aprilia RS-GP 20 raceren er “absolutely stunning”, at raceren måske nok fremstår som en revolution, men også at der rent  faktisk er tænkt meget omhyggeligt over hver eneste detalje.

Andrea Iannone kan ikke vente med at komme ud at køre på den nye racer, og er overbevist om at RS-GP 20'eren er konkurrencedygtig.

Bradley Smith

I indslaget herunder kan du høre testkører Bradley Smith's betragtninger vedrørende den nye Aprilia racer, og bemærk endelig den engelske racerkøreres udtalelse om, at han ikke blot er ret begejstret for projektet, men at han også synes det er ret cool at arbejde med et “blankt lærred”, hvor mulighederne for at forme en perfekt racer efter hans vurdering er større end normalt… og hvor teamet har mulighed for at udvikle et mesterstykke.  

Et interessant kig bag kulissen, hvor vi får udtalelser fra et stort persongalleri med allernærmeste tilknytning til en nyudviklet racer.

De første testkørsler er allerede i fuld gang, og det bliver interessant at se om den nye Aprilia RS-GP 20 racer lever op til forventningerne gennem den forestående sæson.

Som sædvanlig skal vi nok ikke fokusere overdrevent på de første officielle testkørsler, men vi skal heldigvis ikke vente specielt længe på at se kongeklassen i motorsport på 2 hjul give den seriøst gas.

Allerede d. 8. Marts køres årets første MotoGP løb i Qatar, og i 2020 er der ikke mindre end tyve løb på kalenderen, hvor vi efter planen også skal se MotoGP løb afviklet i Finland.

Se 2020 MotoGP kalenderen her.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start