Sykes vinder foran Rea på Donington Park
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Sykes vinder begge løb på Donington Park.

Kawasaki vinder første og anden pladsen i begge dagens løb. Sykes vinder foran Rea.
Flemming Truelsen
24/05-2015 kl. 20:53

Rea slutter som nr. 2 i begge løb foran Chaz Davies.

Første løb blev en herre dyst mellem Sykes og Rea  hvor der blev skiftet placeringer i et væk de første 2/3 af løbet. Herefter virkede det som om Rea besluttede sig at tænke lidt mere strategisk i forhold til sin mesterskabsplacering og lod Sykes trække lidt fra og koncentrere sig om sin velfortjente 2 plads.

Den sidste podie plads gik til Chaz Davies, med Haslam som nr.4.

Ayrton Badovini (BMW Motorrad Italia) holdte en god fart i den afsluttende fase og snuppede 5. pladsen foran Alex Lowes og Jordi Torres.

Løb nr. 2. gik næsten som det første dog med den lille forskel at Rea lavede en voldsom highsider på anden omgang der sendte ham noget tilbage i feltet. Han kæmpede dog indædt og endte altså til sidst tilbage på anden pladsen foran Chaz Davies igen, denne gang med Loen Haslam som nr. 4.

Tom Sykes (Kawasaki Racing Team) vandt dermed begge løg og var da også i stand til at slå banerekorden igen undervejs. Han har nu vundet de sidste 6 løb i træk på Donington, hvilket gør at han nu matcher Carl Fogartys rekord.

Davide Giugliano sluttede femmer foran Alex Lowes.

Supersport løbet blev endnu en gagn vundet af Kenan Sofuoglu (Kawasaki Puccetti Racing), efter at have startet fra pole position foran Jules Cluzel (MV Agusta Reparto Corse).

Den 17 år gamle wildcard kører Kyle Ryde (Pacedayz europæiske Trackdays) havde held med at tilkæmpe sig 3. pladsen foran Lorenzo Zanetti (MV Agusta Reparto Corse).