MotoGP: Suzuki tilbage i MotoGP 2014? Ny prototype
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Suzuki tilbage i MotoGP 2014?

Spionfotos af ny prototype
CO
23/05-2012 kl. 17:21

Mange af os modtog meddelelsen om at Suzuki droppede deltagelse i MotoGP klassen med beklagelse, for selv om Suzukis GSVR have problemer med at hænge på i toppen af feltet, så var den blå Suzuki en fryd for øjet på racerbanerne.

Det brændte måske ikke helt igennem på fjernsynsskærmen, men iagttaget live fra sidelinjen var Suzukien afsindigt flot… og lyden venner… den var intet mindre end fantastisk.

Men disse spionfotos fra Sugo banen i Japan byder måske på håb for den japanske producents fremtidig deltagelse i motoGP, når der på rygtebørsen samtidig verserer forlydende om at Suzuki deltager med en prototype i 2014.

Det er naturligvis også muligt at Suzuki er i gang med at udvikle en ny GSXR som skal tage kampen op med rivalerne, men bremseskiverne i kulfiber, den voldsomme bagsvinger, Öhlins affjedringen og bremsekomponenter fra Brembo’s dyre hylde, er alle faktorer som sagtens kunne indikere udviklingen af en prototype racer til motoGP klassen.

Modellen på disse billeder skulle efter sigende være udstyret med en firecylindret rækkemotor, men motorlyden er noget i retning af den vi kender fra Yamaha’s cross-plane motor.

Vi afventer i spændt forventning konkrete fakta fra Suzuki, og krydser fingre for en udvidelse af MotoGP feltet.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start