#StayAtHomeGP - MotoGP feltet går virtuelt til stålet
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

#StayAtHomeGP – Digital MotoGP

En del af MotoGP feltet går virtuelt til stålet på søndag
Mikkel Skotte Sølvkjær
28/03-2020 kl. 05:00

Inkarnerede racerfans har gennem de sidste par uger uger gennemgået dyb skuffelse og indædt ærgrelse over aflysninger og udsættelser af løb, der skulle have været på programmet her i foråret.

Som plaster på såret frigav motogp.com gratis videopass frem til d. 27/04, hvor der blandt andet kan ses en række legendariske løb, som strækker sig over en periode fra 1992 til nu. Udover actionpakkede race ligger der også massevis af spændende interviews og dokumentarer.
Motogp.com er dog ikke færdige med at dele ud af underholdningen – en del af racerkørerne vil da også gerne være med til at sprede lidt solskin i en svær tid, hvor deres fans har få ting at give sig til.

Spillet er udviklet af det italienske spilfirma Milestone

Bliv hjemme

Søndagens løb med titlen StayAtHomeGP er et forsøg på at bringe aktuel racing ud til folket, uden at nogen kommer i smittefare for coronavirussen.
Gennem det officielle MotoGP spil som er udviklet af Italienske Milestone, findes der en platform hvor der kan konkurreres online, og der findes allerede en e-sport liga for MotoGP spillet, men i morgen er det de rigtige racerkøreres tur til at kæmpe i spillet.

Lige nu ser deltagerne blandt andre ud til at blive Maverick Viñales (Monster Energy Yamaha), Fabio Quartararo (Petronas Yamaha), Alex Rins (Team Suzuki Ecstar) og den regerende verdensmester Marc Marquez (Repsol Honda Team).

Løbet bliver afviklet på en digitale udgave af den legendariske Autodrome del Mugello i Toscana, hvor der skal køres en kvalifikationsrunde på fem minutter inden det endelige løb skydes i gang, og efter seks kørte omgange findes vinderen af det virtuelle løb.

Se med

Løbet bliver kørt søndag d. 29/03 kl. 15.00 dansk tid, og selvom der sikkert ikke bliver den velkendte spænding og action som vi kender det fra virkelighedens verden, bliver det helt sikkert skide sjovt – særligt med tanke på de store konkurrencemennesker, der sidder bag hver deres digitale motorcykel. 

Livestream af StayAtHomeGP:

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start