Stærke danskere til EM i Speedway - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Stærke danskere til EM i Speedway

De danske landsholdskørere vandt overlegent ved semifinalen i sidste uge, og det giver øget tro på EM-guld op til finalen. | 𝘍𝘰𝘵𝘰: 𝘚𝘱𝘰𝘳𝘵𝘟𝘱𝘳𝘦𝘴𝘴
Steffen F. Olesen
06/04-2024 kl. 10:13

Danmarks Motor Union bruger i en pressemeddelelse ordene dansk dominans, i forbindelse med sidste uges semifinale ved hold-EM i speedway. For her vandt Danmark nemlig sin gruppe med ikke mindre end 49 point foran Tjekkiet, der med 33 point måtte nøjes med andenpladsen.

Dermed kan man med rette kalde Danmark en oplagt favorit ved finalen der afvikles denne weekend, selvom de forsvarende mestre fra Polen godt kan give danskerne kamp til stregen.

De danske kørere står stærkt, når de står sammen som et hold. Det viser resultatet fra semifinalen, som i den grad også har givet et ekstra løft i kampgejsten. Så nu gælder det om at holde fast i vores teamspirit og gentage succesen på lørdag, fortæller landstræner Nicki Pedersen og fortsætter:

Chancerne for dansk guld er rigtig gode, for alle på holdet går benhårdt efter sejren. Men det skal nok blive et spændende løb, og som jeg ser det, bliver det et opgør mellem Danmark og Polen, der nok kommer til at tage alle midler i brug for at genvinde titlen.

Holdene ved EM-hold finalen er som følger:

DANMARK
1. Mikkel Michelsen
2. Anders Thomsen
3. Rasmus Jensen
4. Mads Hansen
17. Bastian Pedersen

POLEN
5. Bartosz Zmarzlik
6. Patryk Dudek
7. Przemysław Pawlicki
8. Piotr Pawlicki
18. Wiktor Przyjemski

SVERIGE
9. Jacob Thorsell
10. Antonio Lindbäck
11. Fredrik Lindgren
12. Kim Nilsson
19. Casper Henrikson

TJEKKIET
13. Daniel Klima
14. Vaclav Milik
15. Jan Kvech
16. Jan Macek
20. Adam Bubba Bednar

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start