Speedway: To dage med VM-fest i Vojens - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Speedway: To dage med VM-fest i Vojens

Der bliver bogstavelig talt klargjort til den helt store guldmedalje hos Vojens Speedway Center med VM-løb både d. 15. og 16. september. | 𝘍𝘰𝘵𝘰: 𝘍𝘳𝘢𝘯𝘬 𝘊𝘪𝘭𝘪𝘶𝘴
Steffen F. Olesen
12/09-2023 kl. 08:19

Det er ifølge Danmarks Motor Union meget sandsynligt, at der kåres to verdensmestre på Vojens Speedway Center i år, da årets U21-mesterskab afgøres fredag den 15. september, og Deluxe Homeart FIM Grand Prix lørdag den 16. september, hvor polske Bartosz Zmarzlik kan sikre sin fjerde VM-titel.

Desværre har resultaterne gennem året ikke ledt danskerne nærmere en medalje, men Leon Madsen har dog stadig til gode at hente en sejr på dansk grund. Og hvis dansk speedway skal have lidt grandprix-succes i 2023, må Vojens Speedway Center gerne være stedet, hvor det kan ske.

Dertil har Mikkel Michelsen – og aftenens wildcard, Rasmus Jensen – også chancen for global hæder og opmærksomhed med en sejr på aftenen, imens danske Anders Thomsen desværre ikke er med til Grandprixet i Vojens grundet skade.

Direktør for Vojens Speedway Center, Jacob Olsen, glæder sig som altid til årets store danske speedway-event, hvor der i år også vil være en masse ekstra tiltag for at underholde gæsterne.

Min stab og jeg knokler for at skabe et brag af en VM-weekend, hvor publikum udover race i verdensklasse kan få nogle gode oplevelser i den store Fan Zone, som til i år er udvidet med nye aktiviteter, siger Jacob Olsen og afslutter:

Fra min egen tid som kører og landstræner ved jeg, hvor afgørende det kan være at mærke en solid opbakning fra vores trofaste fans. Derfor vil vi gerne skabe en fest, som måske også kan tiltrække nye publikummer. Vi har jo rammerne og organisationen til at afvikle to events på to aftener i træk.

Begge løb starter klokken 19.00, men den store Fan Zone åbner allerede klokken 16.00 om fredagen, og klokken 12.30 om lørdagen, hvor verdenseliten også har officiel træning og tidskørsel.

Fan Zonen byder på udstillinger, speedway-quizzer, talkshow med den 17-dobbelte verdensmester Erik Gundersen, autografskrivning og fotografering af grandprix-stjernerne, en ægte F-16 fra Fighterwing Skrydstrup og meget mere.
Hertil findes der også et tema omkring kvinder i dansk motorsport, som er arrangeret i samarbejde med Danmarks Motor Union.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start