Speedway: Danmark har gode chancer i Vojens - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Speedway: Danmark har gode chancer i Vojens

Når der skal køres om hold-titlen i VM i speedway i Vojens, har Danmark gode chancer ifølge landstræner Hans Nielsen. Han tror nemlig på en hjemmebanefordel til FIM Speedway of Nations.
Steffen F. Olesen
15/07-2022 kl. 05:48

Der kommer kul på, når verdens største speedwaybegivenhed – FIM Speedway of Nations – rammer Vojens Speedway Center i dagene 27.-30. juli, hvor der køres VM-løb hele fire dage i streg.
Og landstræner Hans Nielsen fortæller i en pressemeddelelse fra Danmarks Motor Union, at danske tilskuere kan gøre deres, for at hæve temperaturen.

Det er fantastisk, at vi har hjemmebane til så stort et event, og det betyder jo, at vi er seedet til både finalen for U21 om fredagen og finalen for seniorer om lørdagen. Så har vi elimineret den risiko, der altid er i forhold til kvalifikation, og der er nogle af de andre store nationer, der skal ud at kæmpe for det, siger Hans Nielsen, der tror på, at talstærk dansk opbakning kan være med til at veksle sidste års bronzemedaljer til et lidt sjovere metal.

Vojens er lige midt i et rigtigt stærkt speedwayområde, og jeg tror på, at der er mange, der vil tage ud og støtte de danske kørere. Det betyder helt sikkert noget for os, og vi kan kun håbe på stor opbakning. Det giver os alle et boost, når vi har mange danske fans i ryggen, og jeg tror på, at vi får en stor oplevelse på hjemmebane i Vojens, fortsætter Hans Nielsen, der glæder sig til at indtage banen hos Vojens Speedway Center.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start