Slutspurt mod dansk VM-medalje - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Slutspurt mod dansk VM-medalje

VM i speedway er halvvejs med kun fem runder tilbage, og Leon Madsen er den bedste kandidat til at hente en medalje til Danmark.
Steffen F. Olesen
14/07-2023 kl. 08:58

Udsigten til en dansk VM-medalje i speedway blev lysere, da Leon Madsen snuppede en andenplads efter en dramatisk finale ved seneste afdeling af SGP.
For med med fem runder tilbage er VM-serien nu halvvejs, og selvom Bartosz Zmarzlik igen i år virker som en urørlig bejler til guldet, så er chancerne for dansk sølv eller bronze stadig i live.

Næste VM-afdeling køres på lørdag i svenske Målilla, hvor der inden startskuddet lyder kun er ni point mellem Leon Madsens nuværende femteplads og en andenplads i den samlede stilling.
Og da Leon har stået på podiet ved de seneste løb i VM- og EM-serien ser det ud til, at han har rystet den dårlige sæsonstart af sig.

Så nu sættes slutspurten ind, og der ikke plads til mange fejl, hvis Leon skal kæmpe sig op på en plads i top-3, hvor han blandet andet skal overhale Jack Holder og Frederik Lindgren, som begge har haft en meget stabil sæson.

Anders Thomsen og Mikkel Michelsen ligger i øjeblikket side om side på henholdsvis 12.- og 13. pladsen uden de store chancer for en plads i top-5.

Kom med til SGP i Vojens
Du kan med egne øje opleve både danske og internationale topkørere i speedway, når VM kommer til Vojens Speedway Center lørdag d. 16. september.
Fredag d. 15. september skydes speedwayfesten i gang i Vojens, når den sidste og afgørende afdeling af U21 VM (SGP2) afholdes.

Alternativt kan du følge med i SGP på Discovery+, på kanal 6 og af og til Canal 9.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start