Troy Bayliss vinker farvel: Slut med en legende
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Slut med en legende

Troy Bayliss vinker definitivt farvel til motorcyklerne
Tommy Rønn
27/06-2012 kl. 11:00

Troy Bayliss optrådte ved årets World Ducati Week for alle inkarnerede Ducati og Bayliss fans. Bayliss er en at de absolut mest vindende på de røde fra Bologna gennem tiderne. En sådan rekord giver respekt i støvlelandet, samt hos alle andre der interesserer sig for racerløb.

At Bayliss stadig kan køre motorcykel er der ingen tvivl om. Om lørdagen til World Ducati Week gav den nu aldrende australier selveste Valentino Rossi baghjul i et Ducati Diavel opvisningsløb.

Bayliss har også andre evner end roadracing. Bayliss er testkøreren og udvikleren bag motorcykler som Ducati 1098 og 1199 Panigale.

Men nu er det helt slut med motorcyklerne. Slut med racerløb og slut med Ducati udvikling. Bayliss udtalte efter World Ducati Week: “Home bound tomorrow, pretty happy, let everyone know I will not test again, time for a change, don't want to hang around like bad smell.”

Bayliss vil altid være en legende blandt mange, og vi kan kun ønske ham helt og lykke, og håber han finder noget nyt at lave, som han kan elske så meget som han elskede motorcyklerne.

Del med en ven

0 personer snakker om “Slut med en legende

  1. Bayliss kunne ellers ikke følge Rossi, da de begge var i Moto GP, dog på forskelligt materiel. Diavel-løbet vist kun dragrace, så siger ikke meget om evner på en bane

Skriv et svar

Giver børn en ny start