Moto GP: Marco Simoncelli er død (Video)
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Simoncelli er død, nu med video

Marco Simoncelli vil blive savnet
CO
23/10-2011 kl. 12:31

Tragedien ramte i dag endnu en gang motorsporten, da den 24årige italienske MotoGP kørerMarco Simoncelli i dag omkom. efter et styrt på Sepang banen i Malaysia. Tragedien indtraf på anden omgang i banens sving 11.

Marco Simoncelli, Colin Edwards og Valentino Rossi var involveret i en batalje med tæt kørsel, som forårsagede styrt for Marco Simoncelli og Colin Edwards, og hvor det lykkedes Valentino Rossi at holde Ducati’en på hjulene.

Det var åbenlyst at Colin Edwards slog sig godt og grundigt, men mere foruroligende var det at Marco Simoncelli under hændelsen mistede sin styrthjelm og blev liggende livløs på asfalten.

Løbet blev rødflaget og afbrudt, og Simocelli blev transporteret til behandling på banens medical centre, men skaderne var så alvorlige at Marco Simoncelli kl 16.54 lokal tid blev erklæret død.

Der er herfra naturligvis stor forståelse for at weekendens arrangement i Malaysia derefter blev indstillet.

Det er med sorg vi tager afsked med endnu et stort navn inden for roadracing. Vi er endnu ikke kommet os over tabet af store personligheder som den danske Superbike kører Thomas Harding fra Slagelse og classic køreren / italiener guruen Henrik ”Speedy” René Olesen fra Saltum, så dette var en oplevelse vi godt kunne være foruden.

Vore kondolencer og dybeste medfølelse til de pårørende som i år har mistet deres nære til en elsket men benhård sport.

Del med en ven

0 personer snakker om “Simoncelli er død, nu med video

  1. Forfærdeligt! En fantastisk gut er død.
    Hvis man kender dig ret kører du vel på baghjul ind igennem himmelporten.
    R.I.P. Marco

Skriv et svar

Giver børn en ny start