Marquez vinder foran Lorenzo, Rossi styrter. Moto GP
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Sejrsrækken fortsætter for Marquez

Marquez vinder foran Lorenzo, Rossi styrter
Flemming Truelsen
11/04-2016 kl. 22:00

Weekendens løb på Austin banen i Texas blev lidt af en magtdemonstration fra Marquez´ side. Alle træninger blev ført an af ham og han startede da også løbet fra pole position foran Lorenzo og Rossi.

Løbet blev præget af en masse styrt på en tilsyneladende fedtet bane, som Marquez mestrede til fulde. Mens konkurrenterne styrtede omkring ham, bevarede han hovedet koldt og kørte i mål 8 sekunder før Lorenzo!

Marquez førte løbet an fra starten kun overhalet af Lorenzo for en kort bemærkning og allerede efter en omgang var Rossi gledet tilbage på en sjette plads. På tredje omgang styrter Rossi, hvilket ellers må siges at være meget usædvanligt for veteranen. Sidste gang det skete var i 2014!

På fjerde omgang er Marquez trukket 1,5 sekund fra og forfølgergruppen, Lorenzo, Dovizioso og Pedrosa kæmper om andenpladsen. På omgang 7 går det galt for Pedrosa. Han prøver at overhale Dovizioso og styrter i forsøget og den uheldige Ducati kører bliver dermed taget af for anden gang i træk.

Herefter er spændingen ved at være brudt. Marquez er langt foran, Lorenzo kører afsted alene et godt stykke foran Iannone og de kommer da også i mål i samme rækkefølge. Suzuki drengene, Vinales og Aleix Espargaro har en fin kamp om fjerde pladsen, som Vinales ender med at vinde.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start