DM Roadracing: Se de hårdeste superbikes dyste
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Se de hårdeste superbikes dyste

Mød kørerne i Herning og Øksnehallen
CO
11/02-2011 kl. 08:59

Sammenlignende tests af de nyeste og skrappeste superbikes er spændende læsning, og det er ikke mindre interessant at følge mærkernes kamp i World Superbike serien.

Det er naturligvis yderst relevant hvordan toppen af poppen blandt de skrappeste superbikes tér sig på offentlig vej for gadekørere, men det er sandelig også spændende at følge hvordan de klarer sig når de håndteres af danmarks bedste roadracingkørere.

Informationerne om hvem der i 2011 kører på hvilket mærke, er løbende blevet opdateret gennem vinteren, og vi kan konstatere at der i år bliver mulighed for at se et bredt udvalg af mærker repræsenteret i DM klasserne.

Jan Jespersen kører efter et års pause atter med i DM Superbike på sin nyerhvervede Aprilia RSV4 APRC SE, og kender vi Jan ret, så er modellen sat op og udstyret med de fineste grejer, så selv Superbike verdensmesteren Max Biaggi kunne finde på at ringe for at få et tip eller to.

For Team Vallø Racing deltager Thomas Harding i Superbike DM på en 2009 Suzuki GSXR1000 som er yderligere opdateret til 2011.

I samme team kører Jan Mandelid på Honda CBR1000RR, og teamet bidrager yderligere til det brede udvalg da Arne Andreasen kører BMW S1000RR i Rookie 1000 klassen.

Simon Øland som tidligere har kørt Challenge cup og Supersport, vil i år prøve kræfter med DM Superbike på 2011 versionen af Kawasaki ZX10R.

Ved DM roadracing arrangementerne køres der løb for flere klasser, og har du et ønske om at se og høre mange af tidens hotteste racere blive fyret max af, eller tilhører du skaren som elsker lyden af klassiske racere, så er de danske racerbaner i 2011 perfekte udflugtsmål.

Ved mc messerne i Herning i den kommende weekend, og i  Øksnehallen d. 25.-27 februar, er der mulighed for at stifte bekendtskab med nogle af racerkørerne i deres respektive teams, og naturligvis også deres flotte racere.

Se årets danske roadracing kalender fra DMU her.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start