Schacht på vinderkurs - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Schacht på vinderkurs

Alex Schacht tester med ex. verdensmester Neil Hodgson
Pressemedd. Team Schacht
15/03-2010 kl. 06:00

Pressemedd. Team Schacht

 

Alex var tilbage i Spanien til test på Cartagena, men denne gang 4 dage med sol og med besøg af det fornemme Engelske Superbike  Team Motorpoint Yamaha og deres 2 top kører, ex. verdensmester Neil Hodgson og super talentet Dan Linfoot, begge på komplette fabriks støttede Yamaha R1 Superbike's.

 

Ligeledes var der top kører fra den skandinaviske elite med blandt andet de 2 Bergman brødre, som er Alex nærmeste konkurrenter i Scandinavian Open til 2010, samt det Svenske stortalent og vinder af STCC 2009 Phillip Backlund.

 

Alex havde her til hans anden test i år et godt udgangspunkt, med kun 14 dages mellemrum at kunne teste på samme bane, og var med det samme oppe i tempo på hans Team Skjern 600 Honda. Ved sidste test oplevede Alex en del “tjat” (meget hurtige vibrationer i kurver fra forgaflen) som vi skulle forsøge at eliminere. Alex racer er i år med komplet Öhlins affjedring og med fuld support fra FI motorcykler, således burde det være muligt, men et par mindre fejl skabte en del hovedbrud i teamet og kun med telefon support fra Jan Jespersen og Jan Mouritsen fik vi sidst på testen en godt resultat.

 

Alex afsluttede de 4 test dage som var der skrevet en “drejebog” med at køre ud på et sæt nye dæk og på 3 omgang at køre fantastiske 1.36.428 sek. hvilket kun blev overgået at det engelske top team med Dan Linfoot på 1.34.0 og Neil Hodgson på en 1.34.2.

 

Vi er nu ved at planlægge Alex første løb d.10-11 april som bliver en afdeling af Junior EM sammen med World Superbike på Valencia banen ligeledes i Spanien. Der skal findes 5 til 7 hk. i rullefeltet sammen med Michael Jansberg inden Honda raceren er fuldt på højde med de internationale konkurrenter.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start