Scenetrolden Valentino Rossi: Lorenzo er uintelligent
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Scenetrolden Valentino Rossi

Beskriver Lorenzo som uintelligent
CO
11/03-2011 kl. 08:29

Som nedtællingen til starten af 2011 sæsonen i MotoGP lakker mod enden, intensiveres opmærksomheden mod de forskellige teams, kørerne og deres eventuelle skader.

Størst fokus er der nok på de to italienske berømtheder, motorcykelmærket Ducati og den detroniserede MotoGP verdensmester Valentino Rossi.

Ingen tvivl om at Valentino Rossi er vant til at håndtere medierne, og italieneren holdt da også liv i interessen for det enorme MotoGP cirkus, da han deltog ved optagelserne til det italienske talkshow Chiambretti Night.

Under optagelserne understregede Rossi at han ikke er fit for fight efter operationen i November.

Nogle sener ved biceps som ikke er helet efter forventningerne, forårsager stadig svaghed og smerter i skulderen, og Rossi’s læge udtaler at skulderen endnu ikke er helt på toppen.

Rossi affærdigede derved tidligere meldinger til pressen om at han nu skulle være fuldstændig kampklar.

Der blev naturligvis også talt om konkurrenterne, og det blev ganske tydeligt at Rossi ikke har meget til overs for den regerende verdensmester og tidligere team makker Jorge Lorenzo.

Udtalelser om at det er lykkedes Lorenzo at skabe enighed blandt alle om ikke at kunne lide spanieren, og en udtalelse om at ’intelligent’ er et stort ord og at Lorenzo er mere klog end intelligent, er nok ikke specielt befordrende for et fremtidigt nært venskab.

Casey Stoner blev udpeget som den hårdeste konkurrent til årets VM titel, med en joke om at dette udelukkende var for at kaste uheld over australieren.

Rossi udtalte at Casey Stoner uden tvivl har fart i raketten, men mangler den nødvendige taktiske skarphed og indsigt.

Derudover fortalte italieneren at han gerne vil afslutte karrieren i World Superbike serien når tiden i MotoGP klassen rinder ud, og en sammenligning med italiensk fodbolds anden division, kunne godt efterlade indtryk af at Rossi nærmest betragter WSBK klassen som racerkørernes pensionistklasse.

Der har længe cirkuleret rygter om et sæde i Formel 1 for Ferrari, men Rossi erklærede at han nu er for gammel til det skifte.

To gange har det været tæt på, men den første gang havde Rossi ikke selv lyst, og anden gang ville arrangørerne ikke tillade en tredje Ferrari i feltet.

Uanset om man er fan af Valentino Rossi eller ej, så må man lade manden at han har lune og formår at skabe interesse omkring sin person og sin sport generelt.

Vi ser med forventning frem til en sæson, hvor ofrene for Rossi’s verbale udfald nok vil gøre sit for at sætte tingene i perspektiv.

Del med en ven

0 personer snakker om “Scenetrolden Valentino Rossi

  1. Jaja, det kan godt være, at Jorge Lorenzo's intellekt rangerer på linie med mellemfugtigt bølgepap, men det var nu ham der blev verdensmester i 2010!

Skriv et svar

Giver børn en ny start