Lorenzo, Marquez, Rossi - Idioti af verdensstjernerne
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Så døde Moto GP

Tre topkørere og verdens største MC mærke igang med at ødelægge Moto GP
Tommy Rønn
26/10-2015 kl. 12:00

Moto GP er roadracing på højt plan. Roadracing har altid været en individualist-sportsgren, men det er måske forbi efter weekendens løb på Sepang i Malaysia. En mere trist weekend i Moto GP historien findes næppe, hvis man ser bort fra de weekender hvor kørere mistede livet i sporten.

Et tæt VM mellem italienske Valentino Rossi og spanske Jorge Lorenzo, har sendt deltagernes nerver uden på tøjet, men det alene berettiger ikke alle disse uheldigheder man som tilskuer er blevet bombarderet med den  seneste uge, og især under, samt efter løbet.

På de indledende pressemøder var ingen i tvivl. Der er ondt blod mellem det tre herrer, Marquez, Lorenzo og Rossi. Det er acceptabelt i den type sport på topplan, men ondskaben bedes holdt i presselokalerne. Da både italienske Rossi og spanske Lorenzo står til at kunne vinde verdensmesterskabet, er alt naturligvis i spil for de to herrer. Men det gør det ikke pænt at se på uanset presset.

Under løbet gik det helt galt. Meget tyder på Marquez, som intet kan vinde, valgte at lukke landsmanden Lorenzo forbi uden kamp, og derefter genere Rossi mest mulig. Da Marquez var hurtigere end både Lorenzo og Rossi i tidstagningerne, virker det usandsynlig at Marquez ikke kunne tage kampen op mod Lorenzo, men han valgte altså at lade være. De er jo begge fra Spanien. Rigtig trist at se noget der ligner hjælp og aftalt spil i roadracing.

Rossi fik omvendt den helt store tur af Marquez over flere omgange. Der har været meget ondt blod mellem de to herrer ved de indledende pressemøder, og det virkede som om at nu skulle der betales tilbage med den store pensel. Dette endte med at Rossi blev så irreterret og valgte en meget yderlig linie i et sving, og derved pressede Marquez så meget så det endte i et styrt for Marquez. Ingen skal køres af i roadracing, uanset hvor irreterende man er. Den slags er bare så trist at se på.

Lorenzo vælger på pressemødet  efter løbet at fortælle om alle de sanktioner Rossi burde udsættes for, og hvor ærgerligt den slags er for sporten. Men det viser sig, da journalisterne presser Lorenzo, at han ikke engang har set Marquez mod Rossi missearen. Altså udtalte Lorenzo sig om noget han intet anede noget om. Man krummede næsten tæer. Da blev det hele meget pinligt for Moto GP. Lorenzo havde tilsyneladende kun en agenda, hvilket var at miskreditere italieneren.

Hvem der er skyld i det hele, og hvem der er mest dum, er irrelevant. Og jeg vil ikke gøre mig til dommer. Men at se alle de tre bedste i Moto GP opføre sig dumt, pinligt, uheldigt og som en børnehave er trist, samt direkte ødelæggende for sporten. Lorenzo, Marquez og Rossi i burde alle skamme jer. I har misbrugt alle os Moto GP elskeres tillid. Det viser sig nu med stor tydelighed at vi bare følger en børnehave.

At verdens største motorcykel-producent Honda, med deres Repsol team, nu også begynder at blande sig i dette latterlige spil med indicier og andre uheldige udtalelser, gør bare det hele endnu mere grinagtig.

Og værst af alt, så har de tre kamphaner´s børnehave-kamp betydet sanktioner inden sidste løb, så året 2016 ikke vil finde en værdig verdensmester, uanset hvem der løber med pokalen. Finaleløbet hvor vi skulle se den store kamp er nu ødelagt.

Gid vi må glemme 2015 Moto GP hurtigst mulig.

Skrevet af en skuffet, nu tidligere Moto GP fan.  

Del med en ven

0 personer snakker om “Så døde Moto GP

 1. Man ved jo at italiener og spanierne kæmper med alle midler, og ja det er underholdning…

 2. Ahhhhh Tommy … Han havde set sammenstødet … men en journalist snakker om en overhaling som skulle have være lavet ved guldt flag, hvor Lorenzo trækker på skuldrene og siger i dont know i didnt see! Det havde ikke noget med sammenstødet da han svarer sådan.

  Men derudover er jeg enig … det er noget snavs for motogp … men aligevel så lover det drama i fremtiden mellem Rossi og marc … Syns der er for mange der ser spøgelser omkring marc og at han skulle hjælpe Lorenzo … og må ærligt indrømme at jeg syns det var helt på sin plads at han satte Rossi på plads … Han havde aligevel allerede fået lorten for det … hvis nu Rossi var så hurtig, så er det jo underligt at han kun tabet tid i forhold til Lorenzo efter han får nedlagt marc … det rigtigt for Rossi havde været st ligge sig i røven på marc og lade marc trække ham op til de andre !

  Når alt kommer til alt er det en god dag at havde satset flæskestegsandwich på at Lorenzo blir champ

 3. Jeg er sjældent enig med Tommy Rønn, men her vil jeg gøre en undtagelse – det her var intet med underholdning at gøre, det var svineri af værste skuffe. INGEN kan være i tvivl om at de to spaniere gik nationalt her (igen) og det skal i den grad straffes, det var SÅ tykt. Desværre sank Rossi ned på deres niveau og det ærgrer mig meget da han altid har stået som en vaskeægte sportsmand i min optik. Lorenzo er og bliver en drengerøv der har lige så meget showmandsship og pondus som en død undulat, og at se ham stå som vinder af MotoGP 2015, er næsten ubærligt. Jeg ville egentligt være ligeglad med hvem det ellers blev, bare det ikke blev ham. Så mit håb er at han smutter af banen og Rossi gennemfører – og så siger at dette var hans sidste MotoGP sæson. Så kan alle de anonyme kørere kede sporten til døde fra 2016 og frem.

 4. Vi er vel alle enige om, at de 3 verdensmestere er urørlige på hver af deres bedste dage. Marc, hvis han holder den på hjulene (Han har svært ved at vælte Docteren af selv om han prøvet nogle gange i år).
  Lorenzo, hvis han kommer godt fra start (og visiret ikke dugger).Og Rossi, hvis han kommer i første start række ( de tider, hvor han kunne vinde fra midt i feltet er over ) konkurrencen er nu for stor, når man er 36. Håber Marc bliver voksen(lader sin far blive hjemme), og køre ræs fra 1 omgang her om 2 uger.
  Er fra 63 og har stor set kørt til Assen i Holland i 20 år for at se GP, som for mig stadig er det bedste motorsport at se på.

 5. Minder en del om Speedway GP. Rart der er noget " tænding" på, så bliver det ikke så kedeligt .

 6. nu har jeg sat og set mange klip fra deres cirkus og ja jeg mener det var cirkus for racerløb var det godt nok ikke og må nok sige jeg har aldrig set nåde ligene og jeg mener os der er tale om et landsspil da Marquez lukker lorenzo forbi prøver han dårlig nok at hente ham NEJ han jager rundt med rossi og laver den ene berøring efter den anden og derved kan jeg satme godt forstå rossi tilsidst får nok og vipper Marquezaf stille og rolig om det så er sportslig nej selvfølgelig ikke men blot en person der har fået nok og hvis Marquez skal fortsætte med at køre på det personlige istedet for racet så har han intet at gøre i den sport da det ødelækker mere end det underholder

Skriv et svar

Giver børn en ny start