Rossi’s afløser fundet - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rossi’s afløser fundet

Japansk Superbike mester i sædet på YZR-M1
CO
24/06-2010 kl. 09:26

Den japanske kører Wataru Yoshikawa indtager ved det kommende Catalunya Grand Prix førersædet på YZR-M1 raceren i stedet Valentino Rossi som er ude med en skade.

Yoshikawa som er dobbelt Japansk Superbike Champion, har gennem sit virke som testkører allerede indgående kendskab til M1 projektet.

I en pressemeddelelse hvor Yoshikawa annonceres som afløser for Valentino Rossi, giver Lin Jarvis som er Managing Director of Yamaha Motor Racing nogle begrundelser for beslutningen.

For det første er Yoshikawa’s brede erfaring med YZR-M1’eren en stor fordel, dernæst bliver det muligt at opfylde nogle kontraktmæssige forpligtelser, samtidig med at teamet kan fortsætte sin jagt på point i kampen om team verdensmesterskabet.

Sluttelig får Yoshikawa førstehånds erfaring fra tre udfordrende baner, som vil give værdifulde indtryk ved den videre udvikling af YZR-M1 raceren.

41 årige Yoshikawa har udover de 2 japanske superbike titler fra 1994 og 1999 i bæltet, også erfaring fra en fuld sæson i World Superbike hvor han i 1996 sluttede på en niendeplads.

Endvidere kørte han over målstregen på en 12. plads, da han som wild-card kører deltog ved det japanske MotoGP på Motegi i 2002.

Del med en ven

0 personer snakker om “Rossi’s afløser fundet

  1. Lyder ikke umiddelbart som nogen "Rising star" inden for motoGP-cirkusset! Hvad er der i vejen med René Prang?

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start