Lorenzo og Marquez må se sig slået af Doktoren
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rossi vinder suverænt på Jerez

Lorenzo og Marquez må se sig slået af The Doctor
Flemming Truelsen
25/04-2016 kl. 07:57

Så skete det utænkelige. Rossi startede dagens løb fra Pole position efter at have kørt en usædvanlig god tidtagning hvor ingen var i stand til at røre ham. Og som om det ikke var nok lykkedes det ham for første gang i sin lange karriere at holde førstepladsen fra start til mål. Rossi plejer at starte lidt nede i feltet og typisk først køre de gode tider og placeringer hjem i løbet af søndagens løb, men denne gang var anderledes og han kørte i mål 2,3 sekund før Lorenzo.

Marquez måtte denne gang starte med en kamp om tredjepladsen med sin teamkollega Pedrosa. På tredje omgang kom han dog forbi og kunne begynde jagten på de to Yamaha´er. I modsætning til så mange gange før var han dog ikke i stand til at komme tæt nok på til at være en reel trussel og endte i mål 5 sekunder efter Lorenzo.

Michelin dækkene viste sig også denne gang at være lidt af en joker. Lorenzo så meget sur ud da han kom i mål som nummer to, da han tilsyneladende mente han ville have været i stand til at køre hurtigere hvis ikke det var fordi dækkene begyndte at slippe til sidst. Men i motorløb er det jo resultaterne der tæller, og Rossi var tilsyneladende bedre til at økonomisere med dækket i dag.

Fjerde mand i mål blev Pedrosa foran de to Suzuki´er med Aleix Espargaro og Maverick Vinales i sæderne. Iannone, Pol Espargaro, Eugene Leverty og Hector Barbera sluttede top ti af.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start