Iannone fælder Lorenzo og den samlede stilling er igen blevet tæt
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rossi vinder et dramatisk løb i Barcelona

Iannone fælder Lorenzo og den samlede stilling er igen blevet tæt
Flemming Truelsen
06/06-2016 kl. 10:03

Som sædvanlig var Lorenzo godt fra start og var først inde i sving 1 mens Rossi faldt tilbage på en 7-8 plads. Dermed så starten ud som så mange gange før med Lorenzo i spidsen og Rossi midt i feltet, men så begyndte tingene at tage en drejning.

Iannone lavede en kanon start og skød op gennem feltet på sin Ducati, men på anden omgang gik Vinales forbi ham på Suzukien, som virkelig var stærkt kørende i dag. Rossi havde i mellemtiden fået taget sig sammen og var på fuld drøn op igennem feltet igen og tog Pedrosa på tredje omgang. Og på omgang nummer 7 var han også forbi Lorenzo og dermed i føringen! Utrolig stærkt kørt af veteranen.

Samtidig med at Lorenzo tilsyneladende havde problemer med at holde farten kom Iannone tættere på ham og for enden af pitlangsiden lavede ”The Maniac” så endnu en gang i år et helt fejlvurderet bremseforsøg indenom Lorenzo, der resulterede i at de begge blev kastet af deres cykler. Heldigvis slap de begge uskadte, men Luis Saloms dødsfald samme weekend fik åbenbart ikke Iannone til at tænke sig om en ekstra gang inden han gik til angreb på Lorenzos baghjul.

Med fem omgange igen var Marquez dog tilbage i hælene på Rossi og en indædt kamp mellem det to ”venner” kunne begynde. Marquez gjorde alt hvad han kunne for at komme forbi Rossi, men denne gang var Rossi banens stærkeste kører og mens han kørte de to sidste omgang perfekt, og lynhurtigt, lavede Marquez en fejl der var lige ved at tage ham af. Forhjulet skred for ham, men med albuen bumpende inde på curben, lykkedes det han at få forhjulet til at bide igen, og hele miseren endte med kun at koste ham et lille halvt sekund. Fantastisk redning!

Men det var nok til at Rossi slap fri og kunne køre sikkert i mål foran Marquez og Pedrosa. Vinales sluttede på en flot fjerdeplads foran Pol Espargaro.

Dermed bliver spændingen i forbindelse med den samlede stilling pludselig mere spændende med Marquez i føringen foran Lorenzo og Rossi.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start