Moto GP: Rossi tilbage til Yamaha - To årig aftale
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rossi tilbage til Yamaha

Italieneren underskriver to årig MotoGP aftale
CO
10/08-2012 kl. 11:25

Rygterne har længe svirret i luften, men nu er der langt om længe konkrete fakta på bordet.

MotoGP stjernen Valentino Rossi forlod Yamaha ved udgangen af 2010 MotoGP sæsonen, til fordel for et samarbejde med Ducati.

En italiensk topkører på en vinder cykel fra den italienske producent lød som den perfekte konstellation, men sådan kom det ikke til at gå.

Valentino Rossi har underskrevet en toårig aftale med Yamaha for 2013-2014, og det bliver spændende at se om den farverige italiener kan følge op på den tidligere succes i sadlen på den japanske racer.

Rossi har tidligere  vundet 46 MotoGP løb for Yamaha, og måtte i Ducati teamet ofte se sig overgået af teamkollegaen Nicky Hayden.

Vender Rossi tilbage som suveræn sejrherre efter skiftet til Yamaha, eller har de yngre kørere cementeret deres position?

En ting ligger i hvert fald fast. Der skabes fornyet spænding i MotoGP sæsonen 2013.

Del med en ven

0 personer snakker om “Rossi tilbage til Yamaha

  1. Det forventlige og forhåbentligt rigtige valg for Rossi og underholdningen i GP.. det har været pinefuldt at følge "kongen" i hans tid hos Ducati

  2. Jeg synes det var værre, da han var hos Fiat Yamaha og næsten konstant fik baghjul af Lorenzo (og kom med dårlige undskyldinger). Men spændende dueller dengang. De seneste par år har han jo for det meste været hurtigste Ducati-kører, hvilket vel også er en del af grunden til at han stadig tror på sig selv.

  3. Næsten konstant?
    I de 4 år Rossi kørte for Fiat Yamaha blev han da verdensmester to gange mere. Så han har formentlig været foran en enkelt gang eller to! De tre andre verdensmesterskaber på Yamaha er ikke talt med.
    Lorenzo blev verdensmester det år, hvor Rossi udgik med knækket skinneben! Men det var måske også blot en dårlig undskyldning?

  4. Okay, han var foran et par gange og det var lige nok til at blive verdensmester. Skinneben var med vilje, savet halvt igennem på forhånd. Spændende at han skal til Yamaha igen, men jeg tvivler på han helt kan matche Lorenzo (hvilket han ofte havde store problemer med i 2009/10) – får se – ville da være fedt, hvis han kan. Jeg har været Rossifan i mange år.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start