Keith Code: Roadracing-skole i Danmark - Kørekursus
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Roadracing-skole i Danmark

Den kendte amerikanske roadracingskole på gæstevisit i Danmark
Tommy Rønn
20/02-2011 kl. 16:00

Amerikanske Keith Code har skabt sig et stort navn ved at undervise og optræne roadracing piloter. Keith Code driver virksomheden California Superbike School, som naturligvis har hjemsted i Californien.

På verdensplan findes to licensskoler, med rettighed til at benytte California Superbike School navnet. Den ene befinder sig i Australien, og den anden i England. Det er den engelske udgave der kommer på dansk visit. Desværre er det altså ikke guruen Kieth Code selv der kommer på besøg, men licensskolen fra England.

Undertegnede nok den Dansker der har deltaget ved flest California Superbike School arrangementer, igennem racerkarrierren, og må sande deres teknologier og undervisning virker.

California Superbike School er ikke undervisning for gadekører, men physisk bearbejdning af racerpiloter. Gode racerkører og hurtige trackdaypiloter bør derfor overveje deltagelse, for undertegnede har ikke set nogen forlade California Superbike School uden ekstra ballast i bagagen.

Desværre har arrangementet kun fået plads på Padborg Park. En bane der ikke tilbyder de store tekniske udfordringer, som ville kunne øge indlæringen. Man må håbe for landets roadracere at California Superbike School senere retunerer til en rigtig racerbane på vores breddegrader.

Prisen er ikke for alle de fattigste. 6.500 kr. med ulykkesforsikring er hvad der kræves.

Er du racerkøreren der lige mangler det sidste, er California Superbike absolut et besøg værd. Se mere her: http://racingevents.dk/default.asp?pid=38

Del med en ven

0 personer snakker om “Roadracing-skole i Danmark

  1. "Desværre har arrangementet kun fået plads på Padborg Park. En bane der ikke tilbyder de store tekniske udfordringer, som ville kunne øge indlæringen" citat T. Rønn.

    Hvis du mener at PP ikke er udfordrende, må du da ikke ha' kørt stærkt nok dernede 🙂

Skriv et svar

Giver børn en ny start