Road Racing på dansk TV - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Road Racing på dansk TV

Lørdag den 6. august tager SPORT LIVE turen over Øresund til den sydsvenske bane Ring Knutstorp, som lægger asfalt til Zenergy Racings MC trackdays og Zenergy Challenge.
Steffen F. Olesen
22/06-2022 kl. 09:27

Nu hvor du kære læser har fundet vej til denne artikel, kan vi vel sagtens blive enige om, at alle de fedeste former for motorsport foregår på to hjul.
Om du er til løstsiddende tekstil og duften af totaktsolie eller stramt læder og svedent gummi, så er der altid garanti for sublim underholdning, når der køres ræs på to hjul. Men det er desværre ikke altid muligt, at hive en dag ud af kalenderen, og lade arbejdsgiver såvel som familie komme i anden række, når målrettede ildsjæle dyster om pokalen.

I travle tider er udmeldinger som nedenstående fra SPORT LIVE derfor specielt kærkomne på undertegnedes matrikel, for kan man ikke selv være til stede som tilskuer og suge oplevelsen til sig, så må det næstbedste være, at kunne tænde for flimmeren og svinge benene op.

Dækning af Road Racing på Ring Knutstorp
I år afvikles MC trackdays og Zenergy Challenge på Ring Knutstorp torsdag den 4. til lørdag den 6. august, og SPORT LIVE vil være til stede for at lave tv-optagelser på finaledagen. De færdigredigerede udsendelser bliver vist på kanalen flere gange i den efterfølgende uge.

I Zenergy Challenge køres der i seks løbsklasser: Supersport, Superbike, Pro Supersport, Pro Superbike, Supersport 300 og Moto 4½.
Kørerne optjener point til den samlede stilling, og ved slutningen af sæsonen uddeles der pokaler og præmier i de respektive klasser.

Zenergy Racing står bag en lang række motorcykelløb i Danmark, Sverige og Slovakiet, og arrangementet på svenske Ring Knutstorp er blandt sæsonens største og mest populære.

Hos arrangørerne glæder man sig over, at road racing bliver vist på dansk tv.
”Vi er meget glade for det fortsatte samarbejde mellem SPORT LIVE og Zenergy Racing, som giver danskerne mulighed for at få indblik i vores fantastiske sport og som giver kørerne tiltrængt eksponering,” siger løbsansvarlig Thorleif Møller fra Zenergy Racing.

SPORT LIVE’s udsendelser kan ses af over en halv million danske husstande og distribueres via YouSee, YouTv, Waoo, Stofa, Norlys, Allente og lokale antenneforeninger. Derudover er kanalen inkluderet i digitale abonnementer på udgivelser under Jysk Fynske Medier.

Du kan også læse mere om Zenergy Challenge og klasserne via linket her, eller se nedenstående video som viser, at arrangementerne fra Zenergy Racing summer af god gammeldags dansk Road Racing.

MagaCin på Ring Knutstorp
Flere af redaktionens tilknyttede har gennem årene tilbragt en del tid på Ring Knutstorp, og den kuperede bane har et væld af gange været oplæg for historiefortælling og gode grin i lejren når dagen gik på hæld.

Sidste gang MagaCin placerede støvlerne på den svenske asfalt var dog i embeds medfør, da BMW inviterede til et uforglemmeligt arrangement, som blandt andet bød på fri leg på den super fede BMW M 1000 RR.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start