Revideret superbike kalender - vinterrace forude
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Revideret superbike kalender

World Superbike har netop frigivet deres nyeste bud på 2020 kalenderen
Steffen F. Olesen
15/04-2020 kl. 05:00

Arrangørerne af World Superbike har, som del af en revideret 2020 kalender, aflyst løbet på Imola, og udskudt løbene på både Aragon og Misano.

Løbet på Imola skulle oprindeligt have været sæsonens femte, men blev i kølvandet på udskydelsen af løbene i Qatar, Jerez og Assen, forfremmet til sæsonens 2. event. Desværre vil løbet i Italien – som skulle afholdes den 9-10 maj – ikke få en ny dato, men er derimod fjernet helt fra listen, som nu spænder over 12 arrangementer… hvis vi er heldige.

Gregorio Lavilla, Executive Director, Sporting & Organization depts.

“It is with great regret that we had to announce the cancellation of the Italian Round due to the ongoing COVID-19 situation. Combined with the already complex calendar forecasted today and the weather situation we may face to go even later in the year, we agreed with the circuit that it was best to cancel the round this year. Despite this setback, we are working hard to plan an even greater event for the coming years at the Italian venue and it is with great anticipation, we look forward to seeing the paddock back at the historic venue in 2021.”

Samtidig har FIM bekræftet nye datoer for løbene på Aragon og Misano. Racet i det spanske er rykket direkte ind i sommerferien den 28-30 august, og weekenden på Misano hedder nu den 6-8 november.

Det betyder at Misano – som det ser ud nu – bliver rosinen i pølseenden, men afdelingen i Qatar mangler endnu af få en plads i kalenderen. Derfor er der god grund til at tro, at der inden for overskuelig fremtid kommer endnu en opdatering af kalenderen.

Som det ser ud nu tager vi den 3-5 juli på Donington Park igen hul på sæsonen, i et land hvor al racerløb på to hjul er bandlyst indtil udgangen af maj måned, imens 4-hjuls race må vente til slut juni.

Men intet er så skidt at det ikke er godt for noget, og den nye kalender betyder blot, at vi får mulighed for at hygge os med en god omgang race i længere ud på vinteren end vi plejer.

Del med en ven

0 personer snakker om “Revideret superbike kalender

  1. Lad os håbe at sæsonen snart kommer igang igen, lider af kraftige motorsports abstinenser

Skriv et svar

Giver børn en ny start