Rekordstort antal tilmeldinger til Yamaha bLU cRU - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rekordstort antal tilmeldinger til Yamaha bLU cRU

Yamaha Motors ungdomsprogram – bLU cRU – er tilbage på Saxtorps motorbane for femte år i træk og byder i år velkommen til flere deltagere end nogensinde før.
Steffen F. Olesen
24/04-2024 kl. 09:06

Årets bLU cRU-lejr for unge talenter mellem 8 og 16 år afholdes i disse dage, og har lokket flere deltagere til end nogensinde før.

144 unge strømmer til fra hele Skandinavien for at dele deres passion for motocross, og på årets lejr deltager flere unge talenter – som blandt andet Storm Maymann og Willads Gordon, der begge tog guldmedaljen i deres respektive klasser ved det foregående års superfinale – Så forventningerne er naturligvis høje med årets imponerende startfelt.  

Da vi startede bLU cRU for fem år siden, kunne vi aldrig have forestillet os den enorme interesse, konceptet har genereret. Vi er umådeligt stolte over at have skabt et miljø, hvor børn og unge kan udvikle sig – ikke bare som kørere, men som personer. At se disse unge kørere blive bedre år for år er utroligt givende, og at vide, at vi hjælper dem med udviklingen, sætter vi virkelig stor pris på, siger Morten Brondbjerg fra Yamaha Motor Scandinavia. 

På lejren i Saxtorp får deltagerne mulighed for at træne under kyndig vejledning af erfarne instruktører, udvikle deres færdigheder og lære mere om alle sportens aspekter.

Lejren byder ikke alene på praktisk træning på banen, men også teoretiske sessioner, der dækker alt fra teknik og strategi til fysisk forberedelse og mental styrke.
Lederne af lejren gør dog meget ud af, at gøre motocross til en lystbetonet og sjov oplevelse uden stress og pres. 

– bLU cRU handler om hjerte og sammenhold. Det er et sted, hvor unge med samme interesse kan mødes, lære af hinanden og vokse sammen, fortæller Morten. 

International succes for skandinaviske bLU cRU-deltagere 
Lejren i Saxtorp markerer sæsonstarten, og blandt deltagerne vil udvalgte kørere senere blive tilbudt deltagelse i efterårets europæiske superfinale, hvor 120 talenter fra hele verden deltager.

Dette har vist sig at være en succeshistorie for flere af vores skandinaviske unge, der i de seneste år er blevet bemærket internationalt, og dem der ender på podiet i superfinalen går videre til en Masterclass senere på året. 

Forrige års bLU cRU Masterclass-vindere, Willads Gordon og Bertram Thorius, tog sejren i YZ65- og YZ85-klasserne og cementerede dermed Skandinaviens stærke position i motocross, hvor konkurrencen er benhård.
Men det er besværet værd, for ved at vinde i bLU cRU Masterclass åbner døren til en verden af nye muligheder – herunder spons’ og støtte fra Yamaha Motor gennem Yamaha Factory Support. 

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start